ID Systemen Nederland BV weet alles van card printers en dat al meer als 25 jaar.

In veel projecten is de aankoop van re-transfer card printers vaak een sluitpost op de begroting. Veel adviezen gaan dan ook niet verder dan: “Het is een prima printer”. Echter, door onze jarenlange ervaring kijken wij verder en geven een op maat gemaakt advies – afgestemd op uw specifieke situatie. Daarin geven we ook advies over het gebruik van echtheidskenmerken en documentbeveiliging. Samen met u komen we tot de meest geschikte re-transfer card printer in combinatie met een realistische prijsstelling.

We werken nauw samen met leveranciers van toegangscontrolesystemen en facilitaire systemen en het aansluiten van een door ID Systemen Nederland BV geleverde card printer vormt geen enkel probleem.

 

Re-transfer card printers

Hoewel systeemleveranciers vaak anders beweren, vormt de compatibiliteit van een gedegen re-transfer printer met een toegangscontrolesysteem of facilitair systeem zelden een probleem. Net als andere kaartprinters gedragen re-transfer card printer zich als ‘normale’ Windows printers die gebruik maken van een printerdriver. Vrijwel alle toegangscontrole- en facilitaire systemen maken daar gebruik van.

Data lezen voor afdruk

Wanneer u voorafgaand aan het afdrukken van uw cards data vanuit een Mifare of DESFire chip wilt lezen, dan is dat zeker mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden bij onze specialisten!

Afdrukken zonder systeem

Wanneer u niet vanuit een toegangscontrolesysteem of facilitair systeem wilt afdrukken, dan bieden we met CardPRESSO een breed scala aan mogelijkheden. We kennen deze software door en door. Daarnaast heeft ID Systemen Nederland veel ervaring met het laten aansluiten van data op andere systemen.

SwiftPRO K30 series

JVC Kenwood is sinds 1994 fabrikant van re-transfer card printers en bouwt inmiddels haar vierde generatie.

Matica XID 8300 / 8600 en MC 660.

Onder de naam Matica XID leveren wij al vele jaren re-transfer card printers. Deze printers hebben een uitstekende reputatie door hun lange levensduur.

HID Fargo HDP 5000 & 6600.

HID Fargo is een producent met een zeer lange ervaring in de bouw van re-transferprinters. Het aanbod van HID Fargo omvat twee modellen, de Fargo HDP 5000 en de Fargo HDP 6600.

Magicard Prima & Ultima.

Magicard is een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde producent van direct-to-card en re-transfer card printers met een prima reputatie.

DASCOM DC-7600.

DASCOM is de nieuwe naam van Mannesmann Tally een producent van matrix printers met een meer dan uitstekende reputatie.

RTAI Luca.

RTAI Inc. levert de Luca een re-transfer printer die gebruik maakt van de Canon engine, maar waarvoor unieke verbruiksmaterialen beschikbaar zijn.

Voor deze re-transfer cardprinter is een transferfilm beschikbaar die afdrukt met een metallic effect.

Evolis Avansia.

De Evolis Avansia maakt gebruik van de Canon engine en drukt af in een resolutie van 600 dpi.