SwiftPRO

Re-transfer card printer

JVC Kenwood is sinds 1994 fabrikant van re-transfer card printers en bouwt inmiddels haar vierde generatie re-transfer card printers. Deze re-transfer card printers worden onder meerdere handelsnamen zoals SwiftPRO, Matica, Magicard, DataCard, DNP en Wyse geleverd. Ten opzichte van elkaar zijn de diverse uitvoeringen in technisch opzicht identiek. Uiterlijk zijn er wel verschillen zichtbaar en de verbruiksmaterialen zijn niet onderling uitwisselbaar.

Offerte opvragen

Brochures


De SwiftPRO K30 re-transfer card printers zijn leverbaar in een enkel- en dubbelzijdige versie. Het model K60 biedt ten opzichte van de K30 een resolutie van 600 dpi. Hierdoor is de afdrukkwaliteit hoger en scherper. Voor het aanbrengen van een extra laminaat, dat ook voorzien kan worden van een hologram, biedt SwiftPRO zowel een enkelzijdig als dubbelzijdig lamineerstation.

Maakt u gebruik van een toegangscontrolesysteem of facilitair systeem en gebruikt u een andere uitvoering van de JVC Kenwood engine? Dan hoeft het gebruik van een SwiftPRO versie geen probleem te zijn. Neem hierover met ons contact op voor meer informatie. Voor de SwiftPRO is ook een printerdriver voor Apple iOS beschikbaar.

Zoekt u een oplossing waarbij een re-transfer kleurenafdruk gecombineerd moet worden met een laser gegraveerde personalisering dan biedt SwiftPRO hiervoor een complete oplossing.

Advies nodig?

Twijfelt u nog? Geen probleem. Onze experts denken graag met u mee om dé oplossing voor uw uitdaging te vinden. Bekijk de FAQ of neem direct contact met hen op.

Het afdrukken kan op kaarten gemaakt van polyvinylchloride (pvc), acrylonitril-butadieen-styreen (ABS), polyethyleentereftalaat (PET) en polyethyleentereftalaatglycol (PET-G). De invoerdikte is afstelbaar van 0.76 mm tot 1.0 mm, standaard ISO ISO ID-1/CR-80 Formaat. SwiftPRO is modelnaam van KIS Global, onderdeel van Kanematsu Corporation,de eigenaar van JVC Kenwood.