Alles over voorbedrukte, blanco (RFID) kaarten & keytags

Voorbedrukte of blanco kaarten nodig? Of een re-transfer card printer bestellen? Je zit goed bij ID Systemen Nederland.

Blanco kaarten

Vaak wordt ten onrechte gedacht dat tussen verschillende cards geen kwaliteitsverschil bestaat, terwijl van PVC kaarten de herkomst dikwijls onbekend is. ID Systemen Nederland kiest uitsluitend voor cards van Europese fabrikanten met een constante kwaliteit.

Gebruikt u Mifare cards, dan bieden wij u naast de bekende NXP chip ook cards voorzien van een Fudan chip. De functionaliteit van deze chips is vergelijkbaar met die van een NXP chip, alleen de prijs is aanzienlijk lager.

Ook DESFire kaarten leveren wij uit eigen voorraad.

Keytags

Een keytag biedt dezelfde functionaliteit als een card maar dan in de vorm van een sleutelhanger. Wij leveren snel en tegen scherpe prijzen. Onze Mifare en DESFire keytags zijn in diverse kleuren en uitvoeringen beschikbaar.

Wilt u een keytag voorzien van een persoonlijk tintje? Geen probleem, dit is voor diverse modellen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het ingraveren van een naam of nummer  of door middel van een kleurrijke bedrukking. Wilt u hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Voorbedrukte kaarten

Wij leveren al meer dan 25 jaar voorbedrukte kaarten. Daarvoor werken wij samen met de beste Europese fabrikanten. Kwaliteit in combinatie met een marktconforme prijs is hierbij onze maatstaf.

Milieuvriendelijke cards

Naast PVC komen steeds meer materialen op de markt die vriendelijker zijn voor het milieu. Door deze toename zijn de prijzen gedaald en kunnen we milieuvriendelijke kaarten tegen een scherpe prijs bieden.

Naast offset bieden wij ook de mogelijkheid om cards digitaal te laten drukken. Bij deze productiemethode is het mogelijk om de cards compleet gepersonaliseerd te produceren. Deze techniek biedt veel mogelijkheden om gepersonaliseerde elementen te integreren in het ontwerp van de kaart.

Een echtheidskenmerk maakt het namaken of vervalsen van kaarten een stuk lastiger. Wij bieden hiervoor diverse opties aan, variërend van betaalbaar tot zeer geavanceerd.

Blanco, RFID kaarten en Keytags (sleutelhangers)

Lees meer over Blanco, RFID cards en Keytags

Zijn kwaliteit, een nette prijs en een soepele levering een belangrijke vraag? Vraag een offerte bij ons aan en we doen u graag een aanbod.