Onze aanpak

Wij denken in oplossingen.

Onze oplossingen zijn doordacht, op maat gemaakt en compleet. Daarnaast onderscheiden we ons door ijzersterk advies.

Een advies dat rekening houdt met de systemen en leveranciers waar u mee werkt of waar u in de toekomst mee wilt werken.

Ons vakgebied is volop in beweging. De ontwikkelingen op het gebied van persoonlijke identificatie gaan enorm hard. Van wearables – zoals slimme armbanden – tot irisscan of laserprinting: wij volgen de ontwikkelingen op de voet.

Onze expertise zorgt ervoor dat wij grote bedrijven in Nederland al jaren ondersteunen in hun toegangs-, betalings- en facilitaire systemen. Wilt u weten wat er mogelijk is op het gebied van slimme, veilige en persoonlijke identificatie? Wij vertellen u graag meer tijdens een vrijblijvende afspraak.

Van re-transfer card printer tot keytags

Bij ID Systemen Nederland zit u goed – waar u ook naar op zoek bent! Of dat nu een re-transfer card printer, laser engraving of cards en keytags zijn. Ook voor badgehouders, jojo’s en sleutelkoorden bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk al onze oplossingen, check de FAQ of neem direct contact met een van onze experts op. Zij helpen je graag bij het vinden van een geschikte oplossing voor jouw uitdaging!

Projecten

Onze Projecten vindt u onze eerder afgeronde projecten, bijvoorbeeld voor een luchthaven en dierentuin. Zo is het voor dierentuinen essentieel dat bezoekers één card hebben waarmee ze op ieder moment een bezoek kunt brengen aan de ijsberen! Ze hebben in de afgelopen decennia grote ontwikkelingen doorgemaakt. Waar het eerst vooral ging om aapjes kijken, focussen dierentuinen nu veel meer op het welzijn van de dieren én een soepele gebruikerservaring. Meer weten? Lees verder.

Wilt u overleggen met één van onze adviseurs?

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek.