Badgehouders, (bedrukte) badge jojo’s en sleutelkoorden

Uit ons brede assortiment leveren wij ook bedrukte badgehouders, jojo’s en sleutelkoorden. Van een eenvoudig gekleurd model tot verchroomde jojo’s met ‘bling bling’: u vindt het allemaal bij ons. Bestel uw badgehouder, jojo of sleutelkoord bij ID Systemen Nederland!

Breed aanbod

We hebben een grote variëteit aan modellen in ons aanbod. Ook bedrukte sleutelkoorden worden door ID Systemen Nederland geleverd. Zoekt u milieuvriendelijke materialen? Geen probleem, wij kunnen sleutelkoorden die gemaakt zijn van materialen zoals bamboe, rPet (gerecycled PET) en andere biologisch afbreekbare materialen leveren.

Bedrukte badgehouder

Een bedrukte / gepersonaliseerde badgehouder is een uitstekende manier om uw badges en passen op een veilige manier te bewaren. Bij binnenkomst kunt u ‘m tevoorschijn halen, laten scannen en daarna weer veilig opbergen. Niets vervelender dan een beschadigde pas die niet werkt door geen of een slechte houder. Breng daar verandering in met een badgehouder en laat ‘m optioneel bedrukken. Bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo of inspirerende quote!

Bedrukte jojo’s

Hoewel jojo’s al jaren bestaan, raken ze nooit uit de mode! Jojo’s zijn leuk als ontspanning tussen het werk door of om cadeau te geven nieuwe of bestaande klantrelaties. We ervaren dan ook dat de jojo het altijd goed doet! En door ‘m te bedrukken kunt u een persoonlijke touch aan het product geven, bijvoorbeeld door gebruik van uw logo of leuke, bijpassende afbeelding. Zoveel mensen, zoveel wensen!

Bedrukte sleutelkoorden

Ook sleutelkoorden mogen binnen een uw organisatie niet ontbreken. Of het nu om een kleiner bedrijf of groter bestand gaat, sleutelkoorden komen altijd van pas. U kunt er pasjes, sleutels en andere toegangsmanieren aan kwijt. Én u hebt ze gelijk allemaal op één plek, zodat u ze nooit verliest. Handig! Door sleutelkoorden te bedrukken kunt u er ook hier weer een eigen draai aan geven.

Advies nodig voor badgehouder of ander product?

Twijfelt u nog? Geen probleem. Onze experts denken graag met u mee om dé oplossing voor uw uitdaging te vinden. Bekijk de FAQ of neem direct contact met hen op.

Badge jojo’s

Badge jojo

Meer informatie over onze badge jojo’s

Sleutelkoorden

Sleutelkoord

Meer informatie over onze sleutelkoorden

Badgehouders

Meer informatie over onze badgehouders