Re-transfer card printer of laser engravers nodig?

Al meer dan 25 jaar levert ID Systemen Nederland verschillende re-transfer card printers (ook wel pasjes printer genoemd) aan een brede klantenkring. We hebben veel ervaring met alle merken.

Alles over de re-transfer card printer

Vaak gaat het bedrukken van een card via een pasjes printer samen met het uitlezen of programmeren van een Mifare of DESFire chip. Het koppelen aan een toegangscontrole of facilitair systeem is voor ons dan ook geen onbekend terrein.

Gaan uw wensen verder dan een fraaie afdruk en wilt u uw document beveiligen? Vraag dan eens naar de mogelijkheden voor het aanbrengen van uw custom made hologram. We bieden oplossingen die variëren van zeer betaalbaar tot zeer geavanceerd.

Wij zijn partner van de belangrijkste merken re-transfer card printers en de verschillende modellen kennen geen geheimen voor ons.

Laser engravers voor het personaliseren van ID-kaarten

Het personaliseren van ID-kaarten door laser engraving kan een interessante optie zijn voor onder andere hogescholen, universiteiten, mbo-onderwijsorganisaties en de overheid. Bij laser engraving worden de gegevens van de kaarthouder middels een gerichte laserstraal in de kaart gegraveerd. Door gebruik van een laser engraver worden geen verbruiksmaterialen verspild. De kaart is het enige materiaal wat nodig is (mits je die al hebt, anders is een pasjes printer handig).

Een laser engraver drukt in hoge snelheid voor een extreem goede afdrukkwaliteit. In de afdruk kan een laser engraver ook speciale beveiligingen aanbrengen die het namaken van een kaart vrijwel onmogelijk maken.

Een laser engraver kan worden gebruikt in combinatie met voorbedrukte kaarten als stand-alone unit, maar ook worden gecombineerd met een re-transfer card printer.

Laser engraving is alleen mogelijk op polycarbonaat kaarten. De levensduur hiervan is aanzienlijk langer dan van pvc.

Meer informatie

Wil je meer weten over onze pasjes printer / re-transfer card printer of laser engraving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag verder door het geven van een ijzersterk advies.