Voorbedrukte kaarten

Als u op zoek bent naar een betrouwbare leverancier voor uw toegangspas, cadeaukaart, lidmaatschapskaart, ledenpas of klantenpas dan zijn wij graag uw partner.

Voor ons staat het resultaat voorop en niet de laagste prijs. Daarom is een goede voorbereiding noodzakelijk en kijken wij met een kritische blik naar het aangeleverde artwork om achteraf teleurstellingen te voorkomen.

Bij voorbedrukte kaarten speelt de omvang van uw bestelling een belangrijke rol.  Naarmate uw bestelhoeveelheid kleiner wordt hoe duurder de kaarten per stuk worden.

Wij werken uitsluitend samen vooraanstaande producenten waarmee wij al vaak een jarenlange relatie hebben.

Naast in offset bedrukte kaarten leveren wij ook digitaal gedrukte kaarten. Het voordeel van deze techniek is dat het voorbedrukken en de personalisering in één proces mogelijk is. Hierdoor kan de personalisering een integraal onderdeel vormen in de lay-out. Wilt u meer weten over het de voordelen van digitaal drukken, neem dan contact op met onze specialisten.

Door de nauwe samenwerking met onze producenten kunnen wij u korte doorlooptijden bieden tegen een marktconforme prijs. Of u nu een grote of kleine oplage nodig hebt.

Contact:

Hebt u speciale wensen zoals het drukken in PMS kleuren, het gebruik van Metallic inkten of UV spots? Ook dat is voor ons geen probleem! Neem contact met ons op en wij geven u graag alle informatie.

Offerte voor voorbedrukte kaarten aanvragen