Alles over dé DC-7600

Dascom DC-7600 nodig? Dascom is onder de naam Mannesman-Tally al vele jaren producent van printers met een meer dan uitstekende reputatie.

Alles over Dascom DC-7600

Dascom is al jaren een van de topproducenten van re-transfer printers. De Dascom DC-7600 levert dan ook een hoge resolutie afdrukken met 600 dpi. Dankzij de hoge productiviteit is ook afdrukken op hoge snelheid geen enkel probleem. En u kunt er ook nog eens een flinke verscheidenheid aan smartcard-encoders voor gebruiken!

Geschikt voor over-the-edge printen

De technologie in de re-transfer card printer is geschikt voor full-surface over-the-edge printen en verbetert keer op keer op het gebied van betrouwbaarheid. Zodanig is het proces ideaal voor een groot aantal kaarttypen.

Aansluitingen en bijzonderheden

Zoals genoemd drukt de Dascom DC-7600 af op een hoge resolutie van 600 dpi. Verder is bijzonder aan het ontwerp het uitneembare kaartmagazijn wat aan de bovenzijde van de printer is geplaatst. Dit type printer is voorzien van een USB- en netwerkaansluiting, zodat het apparaat (bijna) overal dienst kan doen.

Advies nodig?

Bent u er nog niet helemaal uit welke oplossing het meest geschikt is voor uw uitdaging? Of twijfelt u over een of meerdere printertypen? Geen probleem. Onze adviseurs denken graag vrijblijvend met u mee, zodat we een 100% passende oplossing samen kunnen vinden. Meer weten? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte opvragen

Brochures


Alles over de Dascom DC-7600

De DC-7600 is voorzien van een Canon engine en daarmee vergelijkbaar met de Matica MC660, Evolis Avansia, Nisca PR-C201 en RTAI Luca. De DC-7600 drukt de zwarte elementen van een afbeelding af met een resolutie van 600 dpi.

DASCOM biedt een garantie van drie jaar op basis van carry-in.

Als enige producent geeft DASCOM op dat de printkop van de DC-7600 een levensduur heeft van 100.000 afdrukken. Afgedrukt kan worden op kaarten gemaakt van polyvinylchloride (pvc), acrylonitril-butadieen-styreen (ABS), polyethyleentereftalaat (PET) en polyethyleentereftalaatglycol (PET-G). De invoerdikte is beperkt tot 0.76 mm, standaard ISO ISO ID-1/CR-80 Formaat.