Magicard Prima & Ultima re-transfer card printers

Magicard is een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde producent van direct-to-card en re-transfer card printers met een prima reputatie. Meer weten over dit betrouwbare merk? Lees verder.

Offerte opvragen

Brochures


Magicard is een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde producent van direct-to-card en re-transfer card printers met een prima reputatie. In 2019 heeft Magicard de Ultima geïntroduceerd. Deze wordt in eigen beheer ontwikkeld en gebouwd. Ten opzichte van de JVC Kenwood en HID Fargo modellen biedt de Ultima de mogelijkheid om gebruik te maken van Holocote. Dit is een gepatenteerde functie om de afdruk te voorzien van een holografisch echtheidskenmerk. Daardoor is een extra lamineerstation niet nodig.

Naast de  Ultima levert Magicard ook de PRIMA 8. Dits is een OEM-versie van de JVC Kenwood engine. Verder is de PRIMA 8 technisch volledig identiek aan de Matica XID modellen en de SwiftPRO K30. Afgedrukt kan worden op kaarten gemaakt van polyvinylchloride (pvc), acrylonitril-butadieen-styreen (ABS), polyethyleentereftalaat (PET) en polyethyleentereftalaatglycol (PET-G). Tot slot is de invoerdikte afstelbaar van 0.76 mm tot 1.0 mm, standaard ISO ISO ID-1/CR-80 Formaat.