Magicard Prima & Ultima re-transfer card printers

Magicard is een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde producent van direct-to-card en re-transfer card printers met een prima reputatie. Meer weten over dit betrouwbare merk? Lees verder.

Offerte opvragen

Brochures


Magicard is een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde producent van direct-to-card en re-transfer card printers met een prima reputatie. In 2019 heeft Magicard de Ultima geïntroduceerd. Deze wordt in eigen beheer ontwikkeld en gebouwd. Ten opzichte van de JVC Kenwood en HID Fargo modellen biedt de Ultima de mogelijkheid om gebruik te maken van Holocote. Dit is een gepatenteerde functie om de afdruk te voorzien van een holografisch echtheidskenmerk. Daardoor is een extra lamineerstation niet nodig.

Naast de  Ultima levert Magicard ook de PRIMA 8. Dits is een OEM-versie van de JVC Kenwood engine. Verder is de PRIMA 8 technisch volledig identiek aan de Matica XID modellen en de SwiftPRO K30. Afgedrukt kan worden op kaarten gemaakt van polyvinylchloride (pvc), acrylonitril-butadieen-styreen (ABS), polyethyleentereftalaat (PET) en polyethyleentereftalaatglycol (PET-G). Tot slot is de invoerdikte afstelbaar van 0.76 mm tot 1.0 mm, standaard ISO ISO ID-1/CR-80 Formaat.

Meer over Magicard

Magicard is opgericht in 1992 en een grote speler op het gebied van re-transfer card printers. Deze printers worden met name ingezet voor het printen van identiteitskaarten. Dit faciliteren zij vanaf verschillende desktopapparaten, zodat er vanaf iedere lokaal en on-demand station gewerkt kan worden aan de veilige uitgifte van kaarten.

Magicard re-transfer card printer staan bekend om hun ingebouwde beveiligingsfuncties, zoals een watermerk en digitale versnippering. Bovendien is het mogelijk om tijdens het afdrukken te coderen. Kortom, waar je ook naar op zoek bent in een printer, grote kans dat je een oplossing zal vinden in Magicard.

Advies nodig?

Kom je er niet uit? Of ben je juist al helemaal overtuigd van een merk of model? Waar je ook hulp bij wil: onze specialisten staan voor je klaar. Neem contact met een van hen op om je vrijblijvend te laten informeren. Samen op zoek naar een 100% passende oplossing!