RTAI Inc.

RTAI Inc re-transferprinters vertonen uiterlijk veel gelijkenis met de Dascom DC-7600 en maakt gebruik van dezelfde Canon engine.

YMCK afdrukfilm

RTAI Inc re-transferprinters onderscheiden zich door de beschikbaarheid van een YMCK afdrukfilm die voorzien is van een metallic element waardoor een unieke kleurbeleving mogelijk wordt.

Offerte opvragen

Brochures

Ook de RTAI Inc Luca gebruik van de Canon engine en is daarmee vergelijkbaar met de DASCOM DC-7600, Matica MC660, Evolis Avansia en Nisca PR-C201. Ook de RTAI Inc. Luca drukt de zwarte elementen van een afbeelding af met een resolutie van 600 dpi.

RTAI Inc. biedt een garantie van drie jaar op basis van carry-in.

Over RTAI

RTAI heeft meer dan 50 jaar ervaring in de industriële markt. Op basis van deze ervaring heeft het merk enkele producten van topklasse. RTAI Inc re-transferprinters zijn niet voor niets A-klasse producten. Door continue innovatie blijft het merk voorop lopen in de ontwikkelingen binnen de markt van veilige cards.

Veilig verbinden

Dankzij geavanceerde technologie kunt u met onze middelen zich veilig verbinden met de wereld. Neem bijvoorbeeld de RTAI 600. Deze re-transfer card printer is ingesteld op organisatie die bijvoorbeeld logo’s in gemetalliseerde kleuren af willen drukken en een extra (al dan niet visuele) beveiligingslaag willen toevoegen aan hun ID kaarten.

Extra functies van de RTAI 600 re-transfer card printer zijn onder meer een intuïtief meerkleuren LCD-gebruikersdisplay, invoer- en uitvoerhoppers met grote capaciteit, geïntegreerde kaartontbuiger en zowel USB- als Ethernet-aansluitingen.

Advies nodig?

We begrijpen dat onze productaanbod misschien wat overweldigend kan zijn. Onze experts helpen u dan ook graag met het maken van de juiste keuze. Check onze FAQ of neem direct contact met hen op, zodat ze je vandaag nog kunnen helpen met een oplossing voor jouw uitdaging. Wij denken in oplossingen!

De RTAI Inc. Luca drukt af op kaarten gemaakt van polyvinylchloride (pvc), acrylonitril-butadieen-styreen (ABS), polyethyleentereftalaat (PET) en polyethyleentereftalaatglycol (PET-G). De invoerdikte is beperkt tot 0.76 mm, standaard ISO ISO ID-1/CR-80 Formaat.