HID Fargo is, net als JVC Kenwood, een producent met een zeer lange ervaring in de bouw van re-transfer card printer (ook wel pasjes printer genoemd). Fargo bouwt haar eigen engine – de HID Fargo re-transfer card printer. Het aanbod van HID Fargo omvat twee modellen: de Fargo HDP 5000 en de Fargo HDP 6600 series.

Offerte opvragen

Brochures


Over de Fargo HDP serie

De Fargo HDP 5000 is een model dat sinds 2004 in productie is. In tegenstelling tot de JVC Kenwood engine valt op dat de pasjes printers aanzienlijk lichter gebouwd zijn. Dit vertaalt zich in een lagere aankoopprijs. Tot slot kan de Fargo HDP 5000 in vele versies worden geconfigureerd. Daardoor zijn deze printers breed toepasbaar.

De Fargo HDP 6600 is sinds 2019 leverbaar. HID Fargo positioneert deze printer boven de HDP 5000. Evenals de Matica MC660 drukt de Fargo HDP 6600 af in een resolutie van 600 dpi. Verder pretendeert HID Fargo een hogere afdruksnelheid in productie mode te hebben dan vergelijkbare pasjes printers. Tot slot kan ook de Fargo HDP 6600 kan worden geconfigureerd in vele versies.

Kies voor een betrouwbare pasjes printer

HID Fargo biedt betrouwbare re-transfer card printer / pasjes printer in verschillende prijscategorieën – van zeer betaalbaar tot zeer beveiligd en alles daartussenin. Voor meer veiligheid en kracht maak je dus met deze high-end printers voor een goede keuze. De juiste HID Fargo-printer voor uw organisatie vindt u op IDSystemenNederland.nl. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Door continue innovatie en gebruiksgemak garanderen we onze klanten een optimale beleving van de moderne technologie in onze printers.

Hulp nodig bij het kiezen? Neem contact met ons op, dan bekijken we samen de mogelijkheden. Onze specialisten helpen u graag verder met het vinden van een 100% passende oplossing.