Matica XID 8300 & MC 660 re-transfer cardprinters.

De Matica XID 8300 re-transfer card printer heeft een uitstekende reputatie. Net als de SwiftPRO K30 en Magicard PRIMA is deze card printer een  versie van de JVC Kenwood engine en is daar dan ook mee vergelijkbaar.

De JVC Kenwood engine staat bekend om zijn hoge mate van betrouwbaarheid en kleur getrouwheid. Daarnaast is deze engine zeer degelijk gebouwd en heeft daardoor een zeer lange levensduur.

De XID 8300 drukt af in een resolutie van 300 dpi maar is ook leverbaar als XID 8600 die met een resolutie van 600 dpi afdrukt.

Naast de XID modellen levert Matica ook de MC 660. De Matica MC 660 is gebaseerd op de Canon re-transfer enige en drukt af in een resolutie van 600 dpi. De Matica MC 660 is vergelijkbaar met de Dascom DC-7600, Rtai Luca, Evolis Avansia en Nisca PR-C201.

Alles over Matica

Matica-producten bieden een reeks hoogwaardige re-transfer card printers die ideaal zijn voor het afdrukken van ID-kaarten met een hoge afdrukkwaliteit. Bovendien zijn de kaarten geschikt als toegangskaarten, werknemer-ID’s, rijbewijzen, transitpassen en betaalkaarten. U kunt een grote verscheidenheid aan coderingsopties kiezen, zoals smartcard-codering, magneetstrip, handtekeningstripcodering en meer. Een Matica re-transfer card printer print per jaar meer dan maar liefst 10.000 kaarten!

Advies nodig?

Twijfelt u nog over het juiste product voor uw uitdaging? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. Zij denken graag met u mee bij het vinden van een 100% passende oplossing. Meer weten? Bekijk de brochure of de producten. Of neem contact met ons op. We staan voor u klaar!

.