ID Systemen Nederland is Evolis Platinum Partner

ID Systemen Nederland is Evolis Platinum partner. Evolis is een toonaangevend merk als het gaat om re-transfer cardprinters (ook wel kaartprinters of pasjes printers genoemd).

Evolis is wereldwijd één van de belangrijkste producenten van cardprinters. Vanaf een klein model als de Evolis Badgy tot en met een snelle productie printer, de Evolis Quantum, Evolis heeft een complete reeks modellen.

Naast desktop modellen levert Evolis ook een cardprinters voor inbouw in presentatie of registratie zuilen.

Welke zekerheid biedt ID Systemen Nederland als Platinum partner?

Wij hebben al meer als 25 jaar ruime ervaring in het leveren van cardprinters aan bedrijfsleven en overheid. Door onze service en support afdeling zijn we instaat om bij onze relaties ook op locatie servicewerkzaamheden uit te voeren. Verbruiksmaterialen leveren wij snel en tegen marktconforme prijzen vanuit onze magazijn te Stellendam.

Deze combinatie van factoren was voor Evolis reden om ons aan te stellen als hun Platinum partner voor Nederland en België. Voor u als klant de garantie dat koopt bij een leverancier waar Evolis achter staat.

Wat biedt ID Systemen Nederland mij?

Wij doen onze uiterste best om Evolis cardprinters tegen een markt conforme prijs te leveren, snel en zonder gezeur. Wij bieden u een gedegen product ondersteuning waarbij het niet uitmaakt of u een eenvoudige of complexe vraag heeft. Wij bieden u een soepele afhandeling bij garantie aanvragen en een snelle response bij technische vragen.

Is ID Systemen Nederland duurder als anderen?

Laten we maar eerlijk zijn, ten opzichte van prijsstunters en aanbiedingskoningen  is het vaak lastig om een concurrerend aanbod te zetten. De vraag is echter waar u voor kiest, bij ons koopt u voor een marktconforme prijs met de wetenschap dat Evolis er achter staat.