De Evolis Badgy is het kleinste card printer model uit de Evolis modellen range. De afdrukkwaliteit en degelijkheid van de beide Badgy modellen is van het zelfde niveau als die van de grotere modellen Zenius en Primacy II. Het belangrijkste verschil is het kleine invoer  magazijn en de korte lengte van de afdrukfilms. Wanneer u slechts incidenteel gebruik maakt van een card printer dan kan een Badgy een prima keuze zijn.

Wat is het verschil tussen Evolis Badgy 100 en 200?

Het enige verschil tussen de Badgy 100 en 200 is dat de Badgy 200 edge-to-edge kan afdrukken terwijl de Badgy 100 altijd een wit rand van ongeveer 2 mm heeft. Edge-to-edge wil overigens zeggen dat tot aan de rand kan worden afgedrukt en niet randaflopend.

De Evolis Badgy wordt geleverd als een complete set bestaande uit de re-transfer card printer, een kleurenfilm geschikt voor 50 afdrukken, 50 witte kaarten en bijbehorende studio software. In deze software kan u uw eigen card lay-out ontwerpen en combineren met variabele data.

Waarvoor is de Evolis Badgy geschikt?

De Evolis Badgy is speciaal ontwikkeld voor die gebruiker die niet dagelijks zelf cards wil afdrukken in kleinere hoeveelheden. Te denken valt hierbij aan BHV/VCA opleiders, kleinere organisaties voor uitgeven van personeelsidentiteitskaarten maar ook kleinere welzijn organisaties.

De Badgy drukt prima af op standaard of voorbedrukte PVC cards maar ook op RFID cards zoals Mifare, DESFire of NTAG kaarten.

De Evolis Badgy is een enkelzijdige cardprinter, wilt u een kaart aan beide zijden afdrukken dan kan u hem omgekeerd opnieuw invoeren voor het bedrukken van de achterzijde.

Eenvoudig in gebruik & snel geprint

Zowel de 100 als 200 versie zijn gemakkelijk te bedienen. Personaliseer eenvoudig de kaart met de gratis software en printen maar! Het installeren van de Badgy kost slechts 15 minuten waarna u direct uw eerste badge kaarten kunt printen. En deze zijn dan ook in no time klaar voor gebruik. De re-transfer card printer print namelijk maar liefst 95 pasjes per uur. Verder neemt de printer niet meer ruimte in gebruik dan de omtrek van een A4’tje, handig!

1Producten
2Uw gegevens
3Bestelling plaatsen

Uw Evolis Badgy nu bestellen?

Badgy 100 / 200 sets (vermelden prijzen zijn exclusief 21% b.t.w.)

Prijs: € 499,00
1x Evolis Badgy 100, 1x afdrukfilm kleur voor 50 kaarten, 50 blanco kaarten, Evolis Badgy Studio software, cleaning card.
Prijs: € 799,00
1x Evolis Badgy 100, 1x afdrukfilm kleur voor 50 kaarten, 50 blanco kaarten, Evolis Badgy Studio software, cleaning card.

Verbruiksmaterialen (vermelden prijzen zijn exclusief 21% b.t.w.)

Prijs: € 42,50
Kleuren afdrukfilm voor 100 afdrukken
Prijs: € 16,50
Zwarte afdrukfilm voor 500 afdrukken
Prijs: € 14,50
Blanco kaart gemaakt van biologisch afbreekbaar PVC, dus milieuvriendelijk.
Prijs: € 75,00
Mifare 1K Classic kaarten 1K - EV1 - 4 byte UID. Deze kaarten zijn voorzien van een NXP chip.
Prijs: € 37,50
Mifare 1K Classic kaarten. Deze kaarten zijn voorzien van een Fudan chip.
Prijs: € 67,50
NTAG 216 kaarten. Deze kaarten zijn voorzien van een NXP chip.

Uw bestelling excl. b.t.w.