Evolis Avansia 600 dpi re-transfer cardprinter

De Evolis Avansia 600 dpi re-transfer cardprinter maakt net als de Matica MC660, Dascom DC-7600 en Rtai Luca gebruik van de Canon re-transfer engine.

Ten opzichte van andere re-transfer card printer – zoals de JVC Kenwood en HID Fargo HDP 5000 enige – onderscheid tde Canon engine zich door een afdrukresolutie van 600 dpi.

Standaard is de Evolis Avansia voorzien van een USB en netwerk aansluiting. Encoders voor het uitlezen en programmeren van een Mifare & DESFire kaarten zijn tegen meerprijs voor de Evolis Avansia leverbaar.

Download de brochure

Alles over Evolis Avansia 600 dpi re-transfer printer

De Evolis Avansia 600 dpi re-transfer printer is met recht een premium printer voor high-definition kaarten. Je kunt zowel kaarten eenzijdig als dubbelzijdig afdrukken en kiezen voor magnetische strepen, een slimme contactpersoon of geen codering. Bovendien zijn de kaarten erg duurzaam door het afdrukken via een premium printer. Hun lange levensduur bedraagt tot wel 3 á 5 jaar. Met de printer druk je maar liefst 50.000 kaarten per jaar drukken (!).

Direct-to-card printer

Doordat de Evolis Avansia een direct-to-card printer is, levert de printer zeer goede kwaliteit. De printer is dan ook ontworpen voor intensief gebruik en een hoge veiligheidskaartuitgifte. Per uur kan het zelfs meer dan 140 enkelzijdige kleurenkaarten uitgeven en is daarmee ideaal voor middelgrote en grote hoeveelheden. De printer is geschikt voor zakelijke identiteitskaarten, beveiligde toegangsbadges, studentenkaarten, betaalkaarten, klantenkaarten / cadeaubonnen, nationale identiteitskaarten en rijbewijzen.

Ga voor foutloos printen en maximaliseer de afdrukkwaliteit door de hoge resolutie van 600 dpi. Meer weten? Neem contact op of download de brochure.

.