De Evolis Zenius is het mid-range card printer model uit de modellen range. De afdrukkwaliteit en degelijkheid is van bekende Evolis kwaliteit.

Ten opzichte van de Badgy modellen heeft de Zenius een groter magazijn en langere lengte van de afdrukfilms. Voor de Evolis Zenius zijn zowel mono-color als full color afdrukfilms beschikbaar. Hierdoor is de re-transfer card printer breed inzetbaar.

Wat is het verschil tussen Evolis Zenius en Zenius Expert?

Het enige verschil tussen de beide Zenius modellen is dat de Evolis Zenius Expert is voorzien van een USB- en netwerkaansluiting. De standaard versie is alleen voorzien van een USB-aansluiting.

De Evolis Badgy wordt geleverd als een complete set bestaande uit de re-transfer card printer, een kleurenfilm geschikt voor 50 afdrukken, 50 witte kaarten en bijbehorende studio software. In deze software kunt u uw eigen card lay-out ontwerpen en combineren met variabele data.

Waarvoor is de re-transfer card printer geschikt?

De Evolis Zenius kan breed worden ingezet worden. Denk bijvoorbeeld aan gebruikers die dagelijks zelf cards willen afdrukken (in zowel kleine als grote hoeveelheden). Dat kunnen onder andere BHV/VCA opleiders, kantoren die werken met een toegangssysteem o.b.v. persoonsinformatie, maar ook organisaties die actief zijn binnen de zorg- en welzijnssector zijn.

De re-transfer card printer drukt goed af op standaard of voorbedrukte PVC cards. Maar ook op RFID cards (zoals Mifare, DESFire of NTAG kaarten) doet de card printer prima zijn werk.

De Evolis Zenius is een enkelzijdige card printer. Wilt u een kaart aan beide zijden afdrukken? Dan kunt u de kaart omgekeerd opnieuw invoeren voor het bedrukken van de achterzijde.

Eenvoudig in gebruik & snel geprint

De Evolis Zenius wordt geleverd compleet met CardPRESSO XXS Lite: een handig software pakket voor het ontwerpen en afdrukken van uw kaarten. Wilt u automatisch meerdere kaarten kunnen afdrukken? In dat geval biedt CardPRESSO XS een uitgebreidere versie waarbij ook gegevens vanuit een Excel-bestand uitgelezen kunnen worden.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met onze specialisten op. Zij helpe je graag verder!

1Producten
2Uw gegevens
3Bestelling plaatsen

Uw Evolis Zenius nu bestellen?

Evolis Zenius (vermelden prijzen zijn exclusief 21% b.t.w.)

Prijs: € 799,00
1x Evolis Zenius, CardPRESSO XXS Lite, cleaning card.
Prijs: € 949,00
1x Evolis Zenius Expert, CardPRESSO XXS Lite, cleaning card.

Verbruiksmaterialen (vermelden prijzen zijn exclusief 21% b.t.w.)

Prijs: € 46,75
Kleuren afdrukfilm voor 200 afdrukken
Prijs: € 19,50
Zwarte afdrukfilm voor 2.000 afdrukken
Prijs: € 14,50
Blanco kaart gemaakt van biologisch afbreekbaar PVC, dus milieuvriendelijk.
Prijs: € 75,00
Mifare 1K Classic kaarten 1K - EV1 - 4 byte UID. Deze kaarten zijn voorzien van een NXP chip.
Prijs: € 37,50
Mifare 1K Classic kaarten. Deze kaarten zijn voorzien van een Fudan chip.
Prijs: € 67,50
NTAG 216 kaarten. Deze kaarten zijn voorzien van een NXP chip.

Uw bestelling excl. b.t.w.