Met een PVC kaartprinter kunt u uw eigen pasjes printen.Ontdek alle mogelijkheden.

ID Systemen Nederland biedt verschillende printers aan voor het bedrukken van slimme pasjes. Wij geven u advies over de talloze mogelijkheden die er zijn wat betreft de aanschaf van een printer. Mocht u niet zelf willen printen, dan is het ook mogelijk om uw pasjes door ons te laten (be)drukken.

De PVC kaartprinter

Een PVC kaartprinter biedt u de mogelijkheid om op ieder gewenst moment pasjes te printen. De PVC kaarten kunnen in kleur of in zwart-wit geprint worden. De printer is echter geen drukpers. Hierdoor zijn er beperkingen aan de kleurgetrouwheid en de beleving van de pasjes. Wij raden u aan om voorbedrukte pasjes te gebruiken wanneer u met de hoogste kwaliteit wilt bedrukken.

Druktechnieken van de kaartprinter

De PVC kaartprinter heeft twee afdruktechnieken; direct to card en re-transfer. De direct to card techniek drukt direct op de PVC kaart af. De re-transfer techniek maakt eerst een afdruk op een laminaat en wordt vervolgens omgekeerd aangebracht op de kaart. We adviseren u graag over welke techniek u in uw situatie het beste kunt gebruiken. Dit advies hangt af van verschillende factoren.

Onderhoud van een kaartprinter

Om ervoor te zorgen dat de kaartprinter lang meegaat, is het belangrijk om deze regelmatig schoon te maken. Schoonmaken van uw kaartprinter is eenvoudig. Hiervoor verkopen wij verschillende producten in onze webshop. Wanneer u de printer grondig schoonmaakt, gebruikt u een set met schoonmaakpassen om uw printer in een keer goed te reinigen. Deze passen zijn voor eenmalig gebruik en doet u in de printer wanneer deze het schoonmaakprogramma draait. Voor verschillende merken printers heeft u daarnaast ook schoonmaak rollen nodig. Deze werken op dezelfde manier als een schoonmaakpas. Verder verkopen wij ook alcohol pennen en schoonmaak swabs waarmee u de kaartprinter periodiek kunt onderhouden.

De voordelen

Een PVC kaartprinter is ideaal wanneer u regelmatig nieuwe kaarten nodig heeft. Het geeft uw organisatie flexibiliteit omdat u op ieder gewenst moment zelf een kaart kunt afdrukken. Het is makkelijk in het gebruik en iedere medewerker kan hierdoor eenvoudig en snel een unieke pas ontvangen. De kaartprinter gaat, met het juiste onderhoud, lang mee. Dankzij de uitstekende kwaliteit van de printers die wij leveren hoeft u uw printer niet vaak te vervangen.

Heeft u nog verdere vragen over de functies en voordelen van de PVC kaartprinter of wilt u advies over welke printer het meest geschikt is voor u? Vraag de brochure aan of neem contact met ons op.

Team ID Systemen Nederland

Ontvang onze digitale brochure

Wilt u weten wat er mogelijk is op het gebied van slimme, veilige en persoonlijke identificatie? Ontvang onze digitale brochure en ontdek de mogelijkheden.