Heeft u regelmatig gepersonaliseerde cards nodig en wilt u een kaartprinter kopen? Dan is het handig om zelf een kaartprinter aan te schaffen. Wij voorzien u van een kaartprinter die het beste bij uw situatie past.

ID Systemen Nederland is ervaren in het drukken van slimme cards. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment in kaartprinters en draagmiddelen aan. Wij werken samen met de beste fabrikanten waardoor we op de hoogte zijn van alle mogelijkheden van de producten die wij leveren. Wij adviseren u graag over een kaartprinter kopen voor alle specifieke doeleinden.

Wat is een kaartprinter?

Een kaartprinter is een printer waarmee u op elk gewenst moment een card snel en makkelijk kunt printen. Deze printers zijn erg gebruiksvriendelijk en zorgen voor de nodige flexibiliteit binnen uw organisatie. Wanneer u een card nodig heeft voor een werknemer, kunt u direct zelf een kaart printen.

Wat zijn de functies van een kaartprinter?

Met een kaartprinter kunt u uw cards custom printen. Dit houdt in dat elke card gepersonaliseerd kan worden. Een kaartprinter beschikt over twee verschillende druktechnieken. De direct to card techniek drukt direct af op de card. Bij de re-transfer techniek wordt er eerst een afdruk gemaakt op laminaat en vervolgens omgekeerd aangebracht op de cards.

Hoe onderhoud ik een kaartprinter?

Om ervoor te zorgen dat de kaartprinter lang meegaat, is het belangrijk om deze regelmatig schoon te maken. Hiervoor verkopen wij verschillende producten in onze webshop. Wanneer u de printer grondig schoonmaakt, gebruikt u een set met schoonmaakpassen om uw printer in een keer goed te reinigen. Deze passen zijn voor eenmalig gebruik en doet u in de printer wanneer deze het schoonmaakprogramma draait. Voor verschillende merken printers heeft u daarnaast ook schoonmaak rollen nodig. Deze werken op dezelfde manier als een schoonmaakpas. Verder verkopen wij ook alcohol pennen en schoonmaak swabs waarmee u de printer periodiek kunt onderhouden

Welke kaartprinter adviseert ID Systemen?

Wij gaan altijd eerst met u in gesprek om te achterhalen over welke functies de kaartprinter moet beschikken. We onderzoeken welke printer het beste bij uw bedrijf past en wat de gebruiksintensiteit zal zijn. De verschillen tussen de kaartprintermodellen zijn klein en welke printer het beste bij uw organisatie past hangt af van de redenen waarvoor het apparaat ingezet moet worden.

Wanneer u twijfelt over de aanschaf van een kaartprinter is het mogelijk om dit te outsourcen. Wij drukken cards voor u af en kunnen mifare en DESFire cards voor u programmeren.

Wilt u advies ontvangen over welke kaartprinter het meest geschikt is voor uw doeleinden? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak.

Team ID Systemen Nederland

Meer informatie over onze merken kaartprinters?

Bekijk hier meer over ons aanbod aan merken voor kaartprinters: Nisca, Mifare, MagiCard, NBS Javelin, Evolis, HiTi, DataCard, HID Fargo en Matica.

Ontvang onze digitale brochure

Wilt u weten wat er mogelijk is op het gebied van slimme, veilige en persoonlijke identificatie? Ontvang onze digitale brochure en ontdek de mogelijkheden.