Tegenwoordig zijn efficiënte, snel werkende identificatiesystemen essentieel voor organisaties in allerlei sectoren. Waar iedereen als burger verplicht is om zich te kunnen identificeren, is het ook bij steeds meer bedrijven of stichtingen van belang om personeel toegang te kunnen verlenen tot de juiste (beveiligde) afdelingen. Of het nu gaat om ID kaarten voor personeel, toegangspassen of lidmaatschapskaarten: u kunt rekenen op ID Systemen Nederland.

U kunt rekenen op een betrouwbare, veilige manier van printen met een van onze kaarten printers. We zetten graag de voordelen voor u op een rij. Benieuwd? Lees verder.

Geavanceerde beveiligingsfuncties

Bij ID Systemen Nederland begrijpen we als geen ander dat veiligheid voorop staat bij elke organisatie. Onze kaarten printers bieden geavanceerde beveiligingsfuncties die vervalsing en ongeoorloofde toegang helpen voorkomen. Met functies zoals holografische overlays, UV-printing en magnetische stripe-encodering zorgen onze printers ervoor dat de kaarten aan de strengste veiligheidseisen voldoen en bestand zijn tegen manipulatie.

Personaliseer met een kaarten printer

Wilt u graag uw huisstijl verwerken in of een logo afdrukken op (een van) beide zijden van de kaarten? Geen enkel probleem. Met onze kaarten printer heeft u uitgebreide mogelijkheden voor personalisering (op verschillende materialen, bijvoorbeeld pvc). Dus of u nu een bedrijfslogo, foto van uw medewerkers of andere persoonlijke informatie toe wilt voegen: de pasjesprinter maakt het mogelijk, zodat deze perfect aansluit op uw merk en professionele identiteit.

Kosten- en tijdsbesparing en meer flexibiliteit

Nieuwe kaarten laten drukken of huidige kaarten vervangen om de zoveel tijd kan erg intensief en kostbaar zijn. Met een kaarten printer van ID Systemen Nederland houdt u dit proces in eigen beheer, waardoor u zowel tijd als kosten bespaart. De kaarten die u nodig hebt, kunt u direct afdrukken. Niet profiteert u dus alleen van kosten- en tijdswinst, maar ook uw flexibiliteit wordt groter en de doorlooptijd wordt kleiner. U kunt indien nodig snel en adequat reageren op nieuwe veranderingen.

Ook zonder technische kennis eenvoudig te bedienen

Zelfs zonder technische kennis is het zeer eenvoudig om de kaarten printers van ID Systemen Nederland te gebruiken. De gebruiksvriendelijke software en duidelijke bedieningselementen maken het ontwerpen, afdrukken en coderen van kaarten gemakkelijk. Kortom, nog meer voordelen in het kader van efficiëntie!

Til uw identificatiesysteem naar een hoger level

Een kaarten printer biedt talloze voordelen voor organisaties zoals de uwe! Wie veilige, gepersonaliseerde kaarten wil kunnen drukken op een snelle, efficiënte manier zit bij ons goed. ID Systemen Nederland is een een toonaangevende aanbieder in de markt. U kunt dan ook vertrouwen op hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service als het gaat om het naar een hoger level tillen van uw identificatiesysteem. Of het nu gaat om beveiliging, personalisering, efficiëntie of gebruiksgemak: we hebben de kennis en ervaring in huis om een 100% passende oplossing voor u te vinden.

Benieuwd? Bekijk onze modellen en vraag een vrijblijvende offerte aan. Of neem direct contact op bij vragen. Onze specialisten helpen u graag verder!