Heeft u regelmatig nieuwe pasjes nodig? Dan is het handig om zelfeen kaart printer aan te schaffen. Wij voorzien u van een printer die het beste bij uw situatie past.

ID Systemen Nederland is ervaren in het drukken van slimme pasjes. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment in kaart printers en draagmiddelen aan. Wij werken samen met verschillende fabrikanten waardoor we op de hoogte zijn van alle mogelijkheden van de producten die wij leveren. Wij adviseren u graag over de aanschaf van een kaart printer voor het printen van een pas.

Kaart printer

Wat is een kaart printer?

Een kaart printer is een printer waarmee u op elk gewenst moment een pas snel en makkelijk kunt printen. De printers zijn erg gebruiksvriendelijk en zorgen voor flexibiliteit binnen uw organisatie. Wanneer u een pas nodig heeft voor een werknemer, kunt u direct zelf een kaart printen.

Wat zijn de functies?

Met een kaart printer kunt u uw pasjes custom printen. Dit houdt in dat elke pas gepersonaliseerd kan worden waardoor u unieke pasjes kunt maken. Deze printer beschikt over twee verschillende druktechnieken. De direct to card techniek drukt direct af op de kaart. Bij de re-transfer techniek wordt er eerst een afdruk gemaakt op laminaat en vervolgens omgekeerd aangebracht op de pasjes.

Hoe onderhoud ik mijn cardprinter?

Om ervoor te zorgen dat de cardprinter lang meegaat, is het belangrijk om deze regelmatig schoon te maken. Hiervoor verkopen wij verschillende producten in onze webshop. Wanneer u de printer grondig schoonmaakt, gebruikt u een set met schoonmaakpassen om uw printer in een keer goed te reinigen. Deze passen zijn voor eenmalig gebruik en doet u in de printer wanneer deze het schoonmaakprogramma draait. Voor verschillende merken printers heeft u daarnaast ook schoonmaak rollen nodig. Deze werken op dezelfde manier als een schoonmaakpas. Verder verkopen wij ook alcohol pennen en schoonmaak swabs waarmee u de printer periodiek kunt onderhouden.

Welke printer adviseert ID Systemen voor een pas printen?

Wij gaan altijd eerst met u in gesprek om te achterhalen over welke functies de printer moet beschikken. We onderzoeken welke printer het beste bij uw organisatie past en wat de gebruiksintensiteit zal zijn. De verschillen tussen de kaart printermodellen zijn klein en welke printer het beste bij u past hangt af van uw wensen en waarvoor u de printer gaat inzetten.

Wanneer u twijfelt over de aanschaf van een kaart printer is het mogelijk om dit te outsourcen. Wij printen een pas voor u af en kunnen mifare en DESFire pasjes voor u programmeren.

Wat voor kaartprinters bieden wij aan?

  • Ben je op zoek naar een nieuwe kaartprinter? Neem dan CONTACT met ons op.
  • Wil je een kaartprinter huren? Kijk dan eens naar onze VERHUUR SERVICE.
  • Wil je kaartprinter tweedehands kopen? Bekijk dan ons aanbod TWEEDE KANS PRINTERS.

Bestel je kaart printer via ID Webshop

Ben je benieuwd naar ons assortiment? Ga dan naar onze webshop ID Webshop. Hier vind je niet alleen de beste kaart printers, maar ook alle benodigdheden en accessoires om je kaart printer zo goed mogelijk te benutten. Van badgehouders en keycords tot printerlinten en schoonmaakproducten.

Wilt u advies ontvangen over welke printer het meest geschikt is voor een pas printen? Vraag onze brochure aan of neem contact met ons op voor een afspraak.

Ontvang onze digitale brochure

Wilt u weten wat er mogelijk is op het gebied van slimme, veilige en persoonlijke identificatie? Ontvang onze digitale brochure en ontdek de mogelijkheden.