De kaartprinters van MagiCard staan erom bekend dat zij zeer
duurzaam zijn. Wij adviseren u graag bij het kiezen van een kaartprinter.

ID Systemen Nederland is gedreven door kennis en innovatie en expert in het (be)drukken van slimme pasjes. Wij zijn partner van verschillende fabrikanten van kaartprinters, waardoor wij u het beste advies kunnen geven bij de aanschaf van een Magicard kaartprinter. Met een goede kaartprinter kunt u zelf aan de slag met het drukken van pasjes voor al uw doeleinden.

Kaartprinters

De kaartprinters die wij aanbieden geven u de mogelijkheid om snel en gemakkelijk zelf pasjes te printen. De diverse printers die wij leveren zijn zeer gebruiksvriendelijk. Een kaart printer van Magicard kan in kleur en zwart-wit printen. Daarnaast is het ook mogelijk om custom te printen. Hiermee wordt elke pas uniek en kunnen gegevens gepersonaliseerd worden. Wij hebben goed contact met onze leveranciers waardoor wij op de hoogte zijn van alle laatste trends en ontwikkelingen.

Magicard

Magicard biedt printers van de beste kwaliteit met een prachtig design. Zij hebben modellen met de beste prijs/kwaliteit verhouding voor het bedrukken van kaarten. De printers zijn eenvoudig in gebruik, compact en licht in gewicht. Ze zijn snel, geschikt voor zowel grote als kleinere oplagen en kunnen enkel- of dubbelzijdig printen. De modellen hebben een USB-aansluiting en de pasjes kunnen handmatig worden ingevoerd.

Bekijk ons Magicard assortiment in de webshop.

ID Webshop

De beste service

ID Systemen Nederland biedt haar klanten persoonlijk advies over de juiste cardprinter. Hierbij houden we rekening met uw wensen en beoordelen we wat het beste bij uw bedrijf past. Wij beschikken over een ruim assortiment aan kaartprinters en draagmiddelen en voorzien u van een snelle levering. U kunt altijd contact opnemen met onze servicedienst wanneer storingen of problemen zich voordoen.

Wilt u graag advies over welke kaartprinter het meest geschikt is voor uw doeleinden? Vraag onze brochure aan of neem contact met ons op.

Team ID Systemen Nederland

Ontvang onze digitale brochure

Wilt u weten wat er mogelijk is op het gebied van slimme, veilige en persoonlijke identificatie? Ontvang onze digitale brochure en ontdek de mogelijkheden.