Met een kaartprinter kunt u uw eigen tankkaart drukken. ID Systemen verkoopt diverse kaartprinters tegen een scherpe prijs.

Een tankkaart biedt veel voordelen voor uw organisatie. ID Systemen Nederland helpt u met het ontwikkelen van tankkaarten voor uw medewerkers.

Over ID Systemen Nederland

ID Systemen Nederland is een bedrijf dat slimme pasjes (be)drukt. Wij drukken kaarten voor al uw doeleinden zoals identificatie en het verschaffen van toegang. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment aan printers en draagmiddelen aan. Wij adviseren u graag bij de aanschaf van de juiste printer en het ontwikkelen van de meest geschikte pas voor uw organisatie.

Wat is een tankkaart?

Met een tankkaart kan uw personeel snel en gemakkelijk tanken. De tankkaart die u aanschaft bepaalt of u bij elk tankstation kunt tanken of dat u bij een bepaalde maatschappij kunt tanken. Met behulp van deze kaart kunt u de brandstof voor uw bedrijfswagens betalen en hoeft uw personeel niets voor te schieten. Wij drukken de tankkaarten voor u af en kunnen deze ook voor u personaliseren. Dankzij onze printtechnieken beschikken onze kaarten over de beste kleurkwaliteit en hebben ze de langste levensduur.

Voordelen van een tankkaart

Een tankkaart biedt veel voordelen voor uw organisatie. Zo scheelt het dat er geen voorschot betaalt hoeft te worden voor brandstof. Daarnaast hoeft uw personeel geen declaraties meer in te voeren en dat bespaart u veel administratief werk. Met een tankkaart kunt u universeel of merk gebonden tanken. Het geeft u inzicht in welke brandstof en hoeveel brandstof er gebruikt worden en wat de kosten van de brandstof per maand zijn. Het is met een tankkaart ook mogelijk om voor extra diensten af te rekenen zoals de parkeergarage of autowasstraat.

Onze service

ID Systemen Nederland staat u bij met het beste advies. Wij luisteren naar uw wensen en zoeken hierbij de meest geschikte oplossingen die in overeenstemming zijn met de doeleinden van uw bedrijf. Wij zijn jarenlang professional op het gebied van slimme pasjes en zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Mifare cards

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een tankkaart voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Ontvang onze digitale brochure

Wilt u weten wat er mogelijk is op het gebied van slimme, veilige en persoonlijke identificatie? Ontvang onze digitale brochure en ontdek de mogelijkheden.