Ook voor slimme pasjes kunt u bij ons terecht. Samen met u gaan we op zoek naar de beste oplossing.

Wilt u PVC pasjes laten bedrukken van uitstekende kwaliteit en geprint in de helderste kleuren? ID Systemen bedrukt pasjes in verschillende oplagen, kleuren en opdrukken.

Over ID Systemen Nederland

ID Systemen heeft jarenlange ervaring in de ontwikkeling van pasjes. Deze pasjes bieden ondersteuning bij het efficiënter maken van toegangs-, betalings- en facilitaire systemen. Met de nieuwste printtechnieken voorzien wij u van de beste kwaliteit pasjes. We denken met u mee om tot de meest efficiënte oplossingen te komen.

PVC pasjes bedrukken

Als u op zoek bent naar pasjes om te gebruiken ter identificatie, als prijskaartje of visitekaartje, dan bieden onze PVC-pasjes een goede oplossing. Wij kunnen de pasjes in iedere kleur en met elke opdruk aanleveren. Deze PVC-pasjes kunnen wij voor u bedrukken, maar wanneer u regelmatig nieuwe pasjes nodig heeft, raden wij aan om zelf een cardprinter aan te schaffen.

Onze druktechnieken

ID Systemen maakt gebruik van offset en digitale druktechnieken. De offset techniek wordt het meest gebruikt en levert een constante kwaliteit van materiaal en kleur. Bij de digitale druk is het mogelijk om iedere pas gepersonaliseerd te printen.

Wat wij bieden

ID Systemen is trouwe adviseur en partner van veel organisaties in Nederland als het aankomt op het bedrukken van PVC pasjes. Wij delen onze kennis met u en adviseren u bij het aanschaffen van de pas. Dankzij de allerlaatste druktechnieken leveren wij pasjes met de hoogste kwaliteit en de langste levensduur. Naast pasjes leveren wij ook andere items zoals armbanden, horloges en sleutelhangers die toegang bieden tot uw faciliteiten. Wij kijken naar uw wensen en staan u bij als lange termijn partner.

Wilt u PVC-pasjes laten bedrukken door ID Systemen? Vraag de brochure aan of neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

ID Systemen cardprinter

Ontvang onze digitale brochure

Wilt u weten wat er mogelijk is op het gebied van slimme, veilige en persoonlijke identificatie? Ontvang onze digitale brochure en ontdek de mogelijkheden.