Het uitbesteden van bedrukken van plastic kaartjes kan behoorlijk in de papieren lopen, zeker wanneer u dit binnen uw organisatie regelmatig doet. Een flexibele en kosteneffectieve oplossing is om de plastic kaartjes in-house ge bedrukken. Bij ID Systemen Nederland bieden we hoogwaardige printers, pasjes en accessoires aan, zodat u zelf de controle heeft over het gehele proces van plastic kaartjes bedrukken. Ontdek hier waarom bedrijven steeds vaker kiezen voor het in-house bedrukken van pasjes en welke voordelen deze veelzijdige oplossing met zich meebrengt.

Toepassingen van bedrukte plastic kaartjes

Plastic kaartjes of pasjes die geprogrammeerd kunnen worden, zijn toe te passen in veel verschillende situaties.

 • Toegangscontrole
  Altijd weten wie er in het pand aanwezig is én de toegang tot bepaalde gedeelten beperken voor geselecteerde medewerkers? Met individuele pasjes is de toegang moeiteloos te beheren. Creëer eenvoudig een veilige en gecontroleerde werkomgeving.
 • Loyaliteitsprogramma’s
  Beloon uw klanten en stimuleer herhaalde aankopen door gepersonaliseerde loyaliteitskaarten uit te geven. Bied exclusieve kortingen en privileges voor een blijvende klantbinding.
 • Identificatiekaarten
  Maak professionele ID-kaarten voor uw medewerkers met bedrijfslogo’s en relevante informatie. Verbeter de bedrijfsidentiteit en maak het identificatieproces efficiënter.
 • Evenementenbadges
  Organiseert u een evenement? Print moeiteloos gepersonaliseerde badges voor deelnemers, sprekers en medewerkers, waardoor de algehele ervaring wordt versterkt.
 • Betaalkaarten
  Vereenvoudig transacties op uw locatie met bedrukte betaalkaarten. Verminder de wachttijden en verbeter de algehele klanttevredenheid van uw bezoekers.

Waarom zelf plastic kaartjes bedrukken?

Natuurlijk kunt u het bedrukken van plastic kaartjes uitbesteden. Dat heeft echter een aantal nadelen, zoals afhankelijkheid van productie en levering en kosten. De voordelen van het zelf bedrukken van pasjes zetten we graag op een rij.

 1. Flexibiliteit
  Met onze hoogwaardige printers heeft u volledige controle over het ontwerp en de productie van uw plastic kaartjes. Pas ze aan op basis van seizoensgebonden acties, nieuwe productlanceringen of bedrijfsveranderingen.
 2. Kostenbesparing
  Vermijd de kosten en wachttijden die gepaard gaan met externe drukkerijen. Door in-house te bedrukken, kunt u snel reageren op de vraag en uw budget beter beheren.
 3. Directe implementatie
  Zelf plastic kaartjes bedrukken betekent dat u direct kunt inspelen op veranderende behoeften. Geen lange doorlooptijden, maar directe implementatie van nieuwe kaartjes wanneer u ze nodig heeft.
 4. Milieuvriendelijkheid
  Verminder uw ecologische voetafdruk door alleen de benodigde hoeveelheid kaartjes te produceren. Minimaliseer verspilling en draag bij aan een duurzamere bedrijfsvoering.

Plastic kaartjes versus andere oplossingen

Waarom kiezen voor plastic kaartjes wanneer er ook andere opties zijn?

 1. Duurzaamheid
  Plastic kaartjes gaan lang mee, zijn waterbestendig en bestand tegen slijtage. Hierdoor zijn ze een duurzame keuze voor verschillende toepassingen.
 2. Veiligheid
  Met geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals hologrammen en RFID-technologie, bieden plastic kaartjes een betrouwbare oplossing voor toegangscontrole en identificatie. Afhankelijk van het benodigde niveau van beveiliging zijn diverse typen kaarten te gebruiken.
 3. Professionaliteit
  Gepersonaliseerde plastic kaartjes stralen professionaliteit uit en versterken het imago van uw bedrijf. Ze zijn een tastbaar en visueel element van uw merkidentiteit.

Neem de regie in handen

Om zelf plastic kaartjes te kunnen bedrukken, is apparatuur nodig. De juiste pasjesprinters vindt u natuurlijk bij ID systemen. Ook voor blanco plastic kaartjes kunt u terecht in onze webshop.Kies voor de veelzijdigheid en controle die gepaard gaat met het zelf bedrukken van plastic kaartjes met ID Systemen Nederland. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden voor uw bedrijf en creëer op maat gemaakte kaartjes die indruk maken! Weet u niet precies welke printer de juiste is voor uw situatie? Neem dan zeker even contact met ons op, wij adviseren u graag.