Blanco, Mifare en DESFire kaarten en keytags. ID Systemen Nederland weet er alles van.

Radio Frequency Identification (RFID) kaarten en sleutelhangers worden in veel bedrijven en organisaties gebruikt. Mifare, DESFire en ook andere RFID technieken hebben voor ons dan ook geen geheimen.

Wij leveren blanco Mifare, DESFire en NTAG kaarten direct uit eigen voorraad en HID Prox kaarten op aanvraag. Voorbedrukte Mifare, DESFire en NTAG kaarten leveren wij vanaf 100 stuks.

RFID sleutelhangers worden steeds vaker toegepast en in ons leveringsprogramma vindt u een breed assortiment tegen een scherpe prijs. Wilt u een RFID sleutelhanger bedrukt in uw eigen huisstijl of voorzien van een nummer of tekst dan is dit geen probleem. Neem in dat geval contact met ons op en we geven u alle informatie.

Blanco kaarten

Card printers werken zonder uitzondering op het standaard CR80 formaat. De afmetingen van deze kaarten hebben een formaat van 85,59 mm x 53,97 mm en een dikte van 0,76 mm (ook wel 30 mil genoemd). De hoeken zijn altijd afgerond.

Afdruk van de kaart

De witheid van de kaart bepaalt in grootte mate de afdruk van een card printer. Hoe witter de kaart, hoe fraaier de kleuren worden weer gegeven. Card printers drukken af op pvc kaarten. Het afdrukken op papieren kaarten is (behoudens een enkele uitzondering) niet mogelijk.

Er zijn ook kaarten leverbaar in een dikte van 10 mm (naast de standaard dikte). Deze kaarten zijn dus dunner. Let op: niet alle card printers kunnen deze dikte verwerken.

Hoge kwaliteit

Wij leveren uitstekend blanco kaarten van een hoge kwaliteit, die per 100 stuks zijn verpakt. Hierdoor blijven de kaarten mooi stofvrij en schoon.

DESFire blanco kaarten

DESFire-kaarten hebben een geheugen van 2, 4 of 8 kilobytes, met een Data Encryption Standard (DES), 3DES of Advanced Encryption Standard (AES) beveiliging. Een DESFire kaart is veiliger dan de Mifare kaarten. Deze beveiliging is echter alleen effectief wanneer u gegevens opslaat op uw kaart. Wanneer alleen het chipserienummer wordt uitgelezen dan voegt DESFire niets toe ten opzichte van Mifare. DESFire kaarten worden geleverd in twee versies, te weten EV1 en EV2. Ook DESFire kaarten zijn geschikt als toegangspas, klantenkaart of betaalpas.

Mifare Classic

Mifare kaarten zijn leverbaar in drie versies: de Mifare Ultralight, de 1 kilobyte en 4 kilobytes versie. Ultralight kaarten worden gebruikt voor toepassingen waar alleen een chipserienummer wordt gebruikt. De meest gebruikte Mifare kaarten zijn de 1 kilobyte en 4 kilobyte versie. Bij dit type is de kaart voorzien van een uniek chipserienummer. Daarnaast heeft de kaart een intern geheugen van minimaal 1 kilobyte voor het opslaan van gegevens. Mifare kaarten zijn geschikt als toegangspas, klantenkaart of betaalpas.

NTAG

NTAG kaarten zijn leverbaar in drie versies, ieder met hun eigen NFC chip: de NTAG216 chip met een geheugen van 888 kilobytes, de NTAG215 chip met een geheugen van 540 kilobytes en de NTAG213 chip met een geheugen van 144 kilobytes. Dit type kaarten zijn contactloze chipkaarten waarop gegevens worden opgeslagen en contactloos worden overgedragen naar een lezer. De chips zijn downwards compatible.

Er is ook een antenne (naast de chip) aangebracht in de card. Door middel van een elektromagnetisch veld wordt de chip geactiveerd door de lezer en wordt de data overgedragen. NTAG kaarten zijn niet geschikt als toegangspas. Met deze kaarten is het wel mogelijk om contactloos te betalen, informatie uit te wisselen en te communiceren met een andere lezer.

HID Prox

HID Prox is een door HID ontwikkelde techniek die voornamelijk wordt gebruikt in toegangscontrole systemen. Wij leveren HID Prox kaarten in diverse typen en uitvoeringen.

Naast de hierboven genoemde technieken zijn er ook toegangscontrole en veiligheidssystemen die gebruik maken van eigen technieken waaronder Salto en PAC. Op verzoek kunnen wij deze kaarten natuurlijk ook leveren.

Keytags (sleutelhangers)

Een keytag biedt u dezelfde functionaliteit als een card maar is het gebruik vaak veel handiger. Wij leveren keytags in zowel Mifare, DESFire en HID Prox versies.

Wilt u een keytag voorzien van een bedrukking dan bieden we hiervoor meerdere mogelijkheden. Ook het leveren van keytags die zijn voorzien van een nummerreeks is mogelijk waarbij een excel bestand kan worden aangeleverd met de corresponderende nummers.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact