ID Systemen Nederland BV is door Evolis aangesteld als haar Platinum partner.

Toonaangevend als het gaat om cardprinters: Evolis

Evolis is wereldwijd één van de belangrijkste producenten van cardprinters. Vanaf een klein model als de Evolis Badgy tot en met een snelle productie printer, de Evolis Quantum, Evolis heeft een complete reeks modellen. Naast desktop modellen levert Evolis ook een cardprinters voor inbouw in presentatie of registratie zuilen.

ID Systemen Nederland als Evolis Platinum partner

Wij hebben al meer als 25 jaar ruime ervaring in het leveren van cardprinters aan bedrijfsleven en overheid. Door onze service en support afdeling zijn we instaat om bij onze relaties ook op locatie servicewerkzaamheden uit te voeren. Verbruiksmaterialen leveren wij snel en tegen marktconforme prijzen vanuit onze magazijn te Stellendam.

Deze combinatie van factoren was voor Evolis reden om ons aan te stellen als hun Platinum partner voor Nederland en België. Voor u als klant de garantie dat koopt bij een leverancier waar Evolis achter staat.

Voordelen van ID Systemen Nederland

Wij doen onze uiterste best om Evolis cardprinters tegen een markt conforme prijs te leveren, snel en zonder gezeur. Wij bieden u een gedegen product ondersteuning waarbij het niet uitmaakt of u een eenvoudige of complexe vraag heeft. Wij bieden u een soepele afhandeling bij garantie aanvragen en een snelle response bij technische vragen.

Is ID Systemen Nederland voordeliger dan anderen?

Laten we maar eerlijk zijn, ten opzichte van prijsstunters en aanbiedingskoningen is het vaak lastig om een concurrerend aanbod te zetten. De vraag is echter waar u voor kiest, bij ons koopt u voor een marktconforme prijs met de wetenschap dat Evolis er achter staat.

Advies nodig?

Wilt u graag vrijblijvend advies ontvangen van een van onze specialisten? Onze adviseurs staan voor u klaar om u verder op weg te helpen met uw uitdaging. Samen gaan we op zoek naar een 100% passende oplossing die voldoet aan uw wensen. Neem contact op of vraag een offerte aan!