In korte tijd hebben photobooths de evenementenindustrie veroverd. Van bruiloften tot jubilea, bedrijfsfeesten of andere feesten: een photobooth kan niet meer worden weggedacht. En niet zo vreemd ook, want hoe leuk is het om een tastbare herinnering aan een geweldige avond direct mee naar huis te kunnen nemen? Dan is het natuurlijk essentieel dat de kwaliteit van de prints uitermate goed is. Immers, de foto’s hangen vaak voor langere tijd in de woningen van de bezoekers. ID Systemen introduceert daarom de HiTi 525L: de beste printer voor photobooths die op dit moment op de markt is.

Het topmodel printer voor photobooths

Waarom een speciale printer voor photobooths nodig is? Deze printers verschillen van reguliere printers. Ze zijn namelijk geoptimaliseerd voor snelheid, hoge kwaliteit én draagbaarheid. Een photobooth printer is direct klaar voor actie en is speciaal ontworpen om de meest spontane foto’s snel af te drukken op het juiste papier.

De HiTi 525L is de absolute top als het gaat om printers voor photobooths. Prints zijn levendig en scherp en worden in een oogwenk afgedrukt. Daarnaast is deze printer solide en betrouwbaar waardoor het risico op technische problemen tijdens het evenement wordt geminimaliseerd. De draagbaarheid zorgt ervoor dat de printer makkelijk te plaatsen en installeren is en na afloop makkelijk kan worden opgeborgen.

 

HiTi Digital - printer voor photobooth

Efficiënte bediening

Tijdens een evenement zijn er maar nauwelijks momenten waarop de photobooth niet in gebruik is. Daarom is de betrouwbaarheid van de printer natuurlijk topprioriteit. Maar ook het gebruiksgemak mag zeker niet onderschat worden. Even het papier bijvullen moet in een mum van tijd geregeld kunnen worden. De bediening van de HiTi 525L is intuïtief en met de eenvoudige navigatie kan de printer snel worden ingesteld.

Duurzame printer voor photobooths

Terwijl de photobooth-hype blijft groeien, is het natuurlijk belangrijk dat u als bedrijf duurzaam en toekomstbestendig investeert. Zoals u kunt verwachten van de top printer op de markt, levert de HiTi 525L de beste prestaties maar is deze ook ontworpen vanuit het oogpunt van duurzaamheid. Regelmatig worden software updates beschikbaar gesteld zodat de printer altijd aan de laatste eisen voldoet en compatibel blijft met de nieuwste techonologie. Zo kunt u duurzaam blijven profiteren van uw investering voor een fotoprinter voor de photobooth.

Investeren in photobooth succes

Het succes van een photobooth zit natuurlijk grotendeels in de kwaliteit van de afdrukken. Met de juiste printer kunt u erop vertrouwen dat de fotoprints hoogwaardig en scherp zijn, met mooie levendige kleuren. Wilt u uw photobooth een upgrade geven met de beste printer van dit moment? Wacht dan niet langer en bestel vandaag nog de HiTi 525L en de bijbehorende printerlinten.
Liever eerst advies inwinnen? Neem dan zeker contact op met één van onze specialisten.