Een photobooth – ook wel fotozuil – genoemd is natuurlijk een perfecte toevoeging aan een evenement of bijzondere gebeurtenis. Denk aan een festival, feest of bruiloft. Gasten of bezoekers kunnen zelf de zuil bedienen en zo onvergetelijke herinneringen vastleggen.

Als je een photobooth levert voor bijvoorbeeld de verhuur, heb je over het algemeen twee keuzes. Je kunt de foto’s digitaal opslaan en later toesturen. Maar je kan ook een photobooth printer kopen zodat de bezoekers hun foto’s direct mee kunnen nemen! Wij helpen je graag aan een passende oplossing.

Waarom een photobooth printer?

Het grote voordeel van een photobooth printer is dus vooral dat je bezoekers of gasten direct hun foto ontvangen. Zo kunnen ze gelijk controleren of deze is gelukt. Is hij niet scherp? Dan kunnen ze ter plekke een nieuwe foto maken! Zo voorkom je teleurstellingen achteraf.

Bovendien gaat er natuurlijk niets boven een échte foto. Digitale foto’s belanden op de grote hoop en worden soms nooit meer bekeken. Een fysieke foto is natuurlijk heel tastbaar!

Een photobooth printer kopen

ID Systemen Nederland is gespecialiseerd in card- en fotoprinters. Binnen ons assortiment fotoprinters kunnen we dus altijd een passende oplossing bieden, vooral voor specifieke toepassingen als een fotozuil. Zo leveren we hoogwaardige HiTi fotoprinters, inclusief alle verbruiksmaterialen als printfilm en fotopapier.

Twijfelt u welke photobooth printer de beste oplossing is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een advies. We luisteren graag naar uw wensen en kunnen een passend product adviseren.