Keytags worden ook wel sleutelhangers of druppels genoemd. Deze producten bieden vrijwel dezelfde mogelijkheden als Mifare, DESFire en andere RFID kaarten. Bij zowel kaarten als keytags wordt gebruik gemaakt van uitleesbare chips.

Over Mifare en DESFire keytags, keyfobs of sleutelhangers.

Mifare en DESFire keytags, keyfobs of sleutelhangers zijn beschikbaar in veel verschillende modellen en uitvoeringen. In technisch opzicht verschillen ze in niets van Mifare kaarten. Gebruikt u een Mifare Classic 1k kaart? U kunt dan ook gebruik maken van een Mifare Classic 1k keytag.

Wist u dat we keytags ook kunnen voorzien van uw huisstijl? We brengen graag uw persoonlijke smaak over door het aan te brengen op het product, bijvoorbeeld door het logo erop te drukken. Dit kan al vanaf 100 stuks. Doorgaans kiezen we dan voor een full color druk in combinatie met heldere kunststof dome.

Wilt u een nummer vermeldt hebben, dan is dat geen probleem wanneer u dat bij uw bestelling vermeld.

Ik gebruik geen Mifare of DESFire keytag, wat nu?

Naast Mifare en DESFire worden ook keytags geproduceerd die gebruik maken van andere RFID kaart technieken. Wanneer u weet welke techniek u gebruikt, dan is het geen probleem om een vrijblijvende offerte voor u te maken. Weet u niet welke techniek u gebruikt, dan mag u altijd een exemplaar naar ons toezenden. Na ontvangst lezen wij u keytag uit en informeren we u over de mogelijkheden.