Fulfilment nodig? Wij kunnen ontzorgen u bij het verzenden van alle soorten cards zoals ledenpassen, abonnementskaarten en medewerkerskaarten.

Van drukken tot verzenden

Wanneer u uw gepersonaliseerde kaarten wilt verzenden in grotere hoeveelheden, dan is dat voor de meeste organisaties een behoorlijke uitdaging. De afdrukcapaciteit van een cardprinter is vaak niet al te groot. Maar ook het foutloos alle cards bij de juiste brieven voegen en verzendklaar maken is een behoorlijke klus.
Wij kunnen voor u het gehele proces – van het produceren van de kaarten tot het verzendklaar aanleveren van de ingestoken brieven – uitvoeren. Kies voor fulfilment bij ID Systemen Nederland en u hoeft zich geen zorgen meer te maken.

Bekijk het stappenplan voor fulfilment

De basis van fulfilment is een databestand wat zodanig is opgebouwd dat zowel uw cards als ook de bijbehorende brieven er perfect uitzien. Daarom controleren wij na ontvangst uw bestand op fouten en stijl instellingen. Na controle krijgt u van ons het gecorrigeerde bestand ter controle aangeboden met een lijst van de gemaakte correcties.

De volgende stap is de productie van uw kaarten. In één van de meest moderne card drukkerijen in Europa maken we van uw grafisch ontwerp een hoogwaardige card. Ook de milieuaspecten vergeten we daarbij niet en daarom heeft u de keuze uit milieubewuste materialen waarop wordt gedrukt.

Na het drukken van uw cards vindt de personalisering plaats. Dit kan zijn het aanbrengen van een tekst en foto maar ook het personaliseren of uitlezen van een contactloze chip. Kortom of u een “standaard” card of een Mifare / DESFire card gebruikt ID Systemen Nederland kan ze verwerken.

De volgende stap is het afdrukken van de verzendbrieven op uw eigen briefpapier waarna deze met behulp van een geavanceerd systeem worden samengevoegd met de gepersonaliseerde cards en tenslotte wordt de brief ingestoken in uw enveloppen.

Is uw data veilig?

Data die wij van onze relaties ontvangen ten behoeve van fulfilment (en onze andere diensten uiteraard) wordt tijdelijk beveiligd opgeslagen en is uitsluitend toegankelijk door de direct betrokken medewerkers. Na acceptatie van de levering wordt uw data door ons verwijderd uit onze systemen.

Wat kost het uitbesteden van fulfilment?

Wanneer u een grotere productie zelf verwerkt, dan zullen veel kosten verborgen blijven. Denk hierbij alleen al aan de tijd die u kwijt bent voor het bestellen van de cards, het afdrukken van de cards, het afdrukken van de brieven en niet te vergeten het samenvoegen en insteken. Kortom, het is behoorlijk arbeidsintensief. Wanneer u dat naast onze prijsopgave legt, dan mag u uiteraard zelf de keuze maken. Fulfilment is bij ID Systemen Nederland in ieder geval zo scherp mogelijk geprijsd, zodat u ten alle tijden uit de voeten kunt.