Wij kunnen ontzorgen u bij maken van foto’s van medewerkers en studenten. Kies voor de fotoservice van ID Systemen Nederland!

Laat uw medewerkers fotograferen

Voor het maken van een goede pasfoto is meer nodig dan een camera, software en een beetje handigheid. U wilt immers een foto met de juiste beeldverhoudingen, kleurweergave en sfeer. En dat alles terwijl u ook het hele proces in een efficiënte tijdsplanning wilt uitvoeren. Dan komt de fotoservice van ID Systemen Nederland als geroepen!

Stappenplan voor onze fotoservice

Het maken van een slimme planning is de basis van een efficiënte tijdsplanning.

De eerste stap is het aanleggen van een lijst met de medewerkers die gefotografeerd moeten worden, en vooral wanneer deze aanwezig zijn. Vervolgens maken we samen met u een planning. We streven daarbij naar een doorstroming van ongeveer 30 medewerkers per uur.

Als u gebruik maakt van onze fotoservice hebben we tijdens het maken van de foto’s een ruimte nodig die we kunnen gebruiken. Hierin richten we een tijdelijke fotostudio in – compleet met belichting en achtergrondschermen. De foto’s worden digitaal gemaakt door een professionele fotograaf.

Wanneer uw medewerkers zijn gefotografeerd, worden de beelden nabewerkt en worden de beeldbestanden aan u geleverd.

Zijn uw foto’s veilig?

De gemaakte foto’s (die u automatisch koopt tijdens het gebruik maken van onze fotoservice) worden tijdelijk beveiligd opgeslagen en zijn uitsluitend toegankelijk door de direct betrokken medewerkers. U kan zelf aangeven of wilt dat wij u beelden nog een periode bewaren of dat deze door ons verwijderd moeten worden uit onze systemen.

Wat kost de fotoservice?

Dat er aan het gebruikmaken van een fotoservice met een professionele fotograaf kosten verbonden zijn, mag duidelijk zijn. Wanneer u eisen stelt aan uw beeldmateriaal, dan zijn ook aan het zelf maken van foto’s kosten verbonden. Wij hebben veel ervaring in het maken van een efficiënte planning en vooral in het laten doorstromen van de planning. En dat laatste is vaak bij het zelf maken van beelden nog wel eens een probleem.