De Evolis Primacy 2 is de opvolger van de succesvolle Evolis Primacy. De afdrukkwaliteit en degelijkheid is van bekende Evolis kwaliteit.

De Primacy 2 kan als een enkel- of dubbelzijdig model worden geleverd. Voor de re-transfer card printer zijn zowel mono-color als full color afdrukfilms beschikbaar. Deze zijn langer dan van de Evolis Zenius. Daarnaast is de Evolis Primacy 2 ook geschikt voor het afdrukken van re-writable cards.

USB, netwerk en/of WiFi

De Evolis Primacy 2 is standaard voorzien van een USB- en netwerkaansluiting. Optioneel is een adapter voor WiFi-netwerken leverbaar. Wilt u direct vanaf een tablet afdrukken? Vraag naar de mogelijkheden.

Hoe snel is de Evolis Primacy 2?

De Evolis Primacy 2 heeft een afdrukcapaciteit van 280 kaarten per uur in full color mode (enkelzijdig). De capaciteit ligt op 170 kaarten per uur wanneer u aan de voorzijde in kleur afdrukt en aan de achterzijde een zwarte tekst.

Waarvoor is de card printer geschikt?

De Evolis Primacy 2 kan breed ingezet worden. Gebruikers die dagelijks zelf cards willen afdrukken in zowel kleine als grote hoeveelheden hebben aan deze card printer een goede keuze.

Door de geavanceerde Kineclipse® (optie) kan het residu op de afdrukfilm onleesbaar worden gemaakt. Hierdoor kan deze card printer bijdragen aan het voldoen aan de AVG-eisen.

De Evolis Primacy 2 drukt perfect af op standaard of voorbedrukte PVC cards, maar ook op RFID cards (zoals Mifare, DESFire of NTAG kaarten) doet deze card printer prima zijn werk.

Wilt u een magneetstrip, contact- of contactloze chip uitlezen of programmeren? Dan kan uw Evolis Primacy 2 worden voorzien van encoders. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Eenvoudig in gebruik & snel geprint

De Evolis Primacy 2 wordt compleet met CardPRESSO XXS Lite geleverd. Met dit handige softwarepakket kunt u uw kaarten ontwerpen en afdrukken. Wilt u automatisch meerdere kaarten kunnen afdrukken? Dan biedt CardPRESSO XS een uitgebreidere versie. Daarbij kunnen ook gegevens vanuit een Excel-bestand verwerkt worden.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en ontvang advies van onze specialisten. Ze helpen u graag verder!

1Producten
2Uw gegevens
3Bestelling plaatsen

Uw Evolis Primacy II nu bestellen?

Evolis Primacy II (vermelden prijzen zijn exclusief 21% b.t.w.)

Prijs: € 1.175,00
1x Evolis Primacy II enkelzijdig, CardPRESSO XXS Lite, cleaning card.
Prijs: € 1.450,00
1x Evolis Primacy II enkelzijdig, CardPRESSO XXS Lite, cleaning card.
Prijs: € 1.395,00
1x Evolis Primacy II dubbelzijdig, CardPRESSO XXS Lite, cleaning card.
Prijs: € 1.650,00
1x Evolis Primacy II dubbelzijdig, CardPRESSO XXS Lite, cleaning card.

Verbruiksmaterialen (vermelden prijzen zijn exclusief 21% b.t.w.)

Prijs: € 70,00
Kleuren afdrukfilm voor 300 afdrukken
Prijs: € 75,00
YMCKOK voor Primacy II dubbelzijdig, afdrukfilm voor 2.000 afdrukken
Prijs: € 25,00
Zwarte afdrukfilm voor 2.000 afdrukken

Uw bestelling excl. b.t.w.