Sleutelkoorden: van budget versie tot exclusief!

Met de sleutelkoorden van ID Systemen Nederland draagt u op een gebruiksvriendelijke wijze uw sleutels bij u. Door het stevige koordje van polyester kunt u uw sleutels eenvoudig gebruiken én niet meer kwijtraken.

Sleutelkoorden nodig?

Er zijn producten met verschillende bevestigingsmechanismen, namelijk een draagklem, karabijnhaak en draagklem inclusief karabijnhaak. Voor intensief dagelijks gebruik zijn zwaarder uitgevoerde modellen leverbaar.

Persoonlijke noot

Wilt u het product met een eigen tintje? Wij leveren naar wens bedrukte sleutelkoorden vanaf 100 stuks tegen een zeer betaalbare prijs. Plaats bijvoorbeeld uw logo of een andere leuke, bijpassende quote op de producten. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Sleutelkoord

Budget line

In onze budget line leveren wij geweven, vlakke koorden vanaf 100 stuks met een breedte van 10, 15, 20 of 25 mm. Uw bedrukking wordt in zeefdruk aangebracht. Deze sleutelkoorden zijn gemaakt van duurzame materialen. Tot slot hebt u de keuze uit diverse haakjes.

Keycord

Profi line

In de profi line leveren wij fijn geweven, vlakke koorden vanaf 100 stuks die zijn gemaakt van duurzame materialen. De profi line wordt geleverd in een breedte van 10, 15, 20 of 25 mm.

Draagcomfort

Uw bedrukking wordt in zeefdruk aangebracht. Ten opzichte van de budget line biedt de profi line meer draagcomfort. Tot slot hebt u de keuze uit diverse haakjes.

VIP line

Zoekt u een sleutelkoord met een exclusieve uitstraling? Onze VIP line biedt mogelijkheden. Een sleutelkoord met een luxe, satijnen uitstraling dat gemaakt is van rPET, dus milieuvriendelijk.

Dye sublimation

Het koord is voorzien van een bedrukking in dye sublimation. Deze bijzondere drukmethode biedt u de mogelijkheid om zelfs in fotokwaliteit uw sleutelkoord te bedrukken. Tot slot hebt u de keuze uit diverse haakjes.

Polyester

Naast vlak bieden wij ook rond geweven polyester sleutelkoorden die zijn voorzien van een bedrukking in zeefdruk. Deze sleutelkoorden hebben een exclusieve uitstraling door de comfortabele, fijn geweven polyester waarin uw logo wordt ingeweven. Deze sleutelkoorden bieden veel draagcomfort. U hebt de keuze uit diverse haakjes.

Haakjes

Voor alle sleutelkoorden zijn er verschillende haakjes beschikbaar. Ze zijn verkrijgbaar met een ovale haak (metaal), J-haak (metaal en plastic) en reguliere haak (plastic).

De comfortabele, fijn geweven polyester draagkoorden hebben een exclusieve uitstraling. Zelfs uw logo kan worden ingeweven. De sleutelkoorden bieden veel draagcomfort.