Badgehouder: van polycarbonaat tot vinyl

Voor het comfortabel en veilig dragen van een badge is de badgehouder een zeer handig hulpmiddel.

Wij leveren badgehouders in verschillende modellen en uitvoeringen die gemaakt zijn van polycarbonaat, abs, polypropylene en vinyl.

Lange levensduur

Badgehouders die gemaakt zijn van polycarbonaat en abs hebben een lange levensduur en zijn bestand tegen intensief gebruik.

Milieuvriendelijke badgehouder

Met een badgehouder van polypropylene kiest u voor een milieuvriendelijk materiaal wat in het gebruik zachter aanvoelt, maar niet zo helder doorschijnend is als polycarbonaat of abs.

Vinyl badgehouders zijn flexibel en voelen zacht aan, maar hebben dan ook een kortere levensduur als andere materialen.

Veilig bewaren

Een bedrukte / gepersonaliseerde badgehouder is een uitstekende manier om uw badges en passen op een veilige manier te bewaren. Bij binnenkomst kunt u ‘m tevoorschijn halen, laten scannen en daarna weer veilig opbergen. Niets vervelender dan een beschadigde pas die niet werkt door geen of een slechte houder. Breng daar verandering in met een badgehouder en laat ‘m optioneel bedrukken. Bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo of inspirerende quote!

Advies nodig voor badgehouder?

Twijfelt u nog? Geen probleem. Onze experts denken graag met u mee om dé oplossing voor uw uitdaging te vinden. Bekijk de FAQ of neem direct contact met hen op.

Bekijk ook andere producten

Wist u dat je bij ID Systemen Nederland ook aan het juiste adres bent voor bedrukte jojo’s en sleutelkoorden?

Hoewel jojo’s al jaren bestaan, raken ze nooit uit de mode! Jojo’s zijn leuk als ontspanning tussen het werk door of om cadeau te geven nieuwe of bestaande klantrelaties. We ervaren dan ook dat de jojo het altijd goed doet! En door ‘m te bedrukken kunt u een persoonlijke touch aan het product geven, bijvoorbeeld door gebruik van uw logo of leuke, bijpassende afbeelding. Zoveel mensen, zoveel wensen!

Ook sleutelkoorden mogen binnen een uw organisatie niet ontbreken. Of het nu om een kleiner bedrijf of groter bestand gaat, sleutelkoorden komen altijd van pas. U kunt er pasjes, sleutels en andere toegangsmanieren aan kwijt. Én u hebt ze gelijk allemaal op één plek, zodat u ze nooit verliest. Handig! Door sleutelkoorden te bedrukken kunt u er ook hier weer een eigen draai aan geven.