Wanneer u het belangrijk vindt dat uw toegang- of personeelspas goed beschermd wordt, dan is een badgehouder hiervoor het aangewezen hulpmiddel.

Badgehouders van polycarbonaat of abs: wat is het verschil?

Badgehouders zijn er in een verscheidenheid van modellen en uitvoeringen. De gesloten badgehouders worden meestal gemaakt van een matte of heldere polycarbonaat. Polycarbonaat is een lichte, maar sterke kunststof met een lange levensduur. De matte finish wordt gebruikt als bescherming tegen krassen – waar polycarbonaat gevoelig voor is.

Naast polycarbonaat wordt ook ABS gebruikt als materiaal voor badgehouders. Deze kunststof is goedkoper maar breekbaarder dan polycarbonaat en heeft doorgaans een kortere levensduur.

Uw RFID kaart in een gesloten badgehouder.

Gebruikt u een RFID kaart? Dan is het niet noodzakelijk om de kaart uit de houder te nemen wanneer u deze wilt gebruiken. Als het noodzakelijk is dat de kaart uit de houder wordt genomen voor gebruik, dan raden we aan om te kiezen voor een model met een duimgat of schuif.

Open badgehouders – dé milieuvriendelijke oplossing.

Zoekt u een milieuvriendelijke oplossing voor een badgehouder voor RFID kaarten? Wij leveren ook open badgehouders die zijn gemaakt van plastic dat recyclebaar is. De producent van deze houders biedt de mogelijkheid aan om gebruikte kaarthouders weer in te leveren, zodat deze gerecycled kunnen worden. Bij een open badgehouder draagt u de badge in een stevig plastic frame waar het niet uit kan vallen.