Eén card waarmee automatisering binnen handbereik is

Steeds meer zorgorganisatie schakelen over op het gebruik van slimme cards. De toepassingen van slimme cards binnen zorgorganisaties zijn namelijk erg uiteenlopend. Zo worden de cards niet alleen in ziekenhuizen gebruikt, maar ook in zorginstellingen en bij thuiszorgorganisaties.

De toepassing binnen zorgorganisaties die het beste zichtbaar is, is de identificatie card voor medewerkers. Met deze cards krijgen de medewerkers toegang tot afdelingen en gebouwen waar een toegangscontrolesysteem gehandhaafd wordt. Daarnaast worden de cards voor de medewerkers ook gebruikt ter automatisering van handelingen en voor de uitgifte van medicatie. De nog minder bekende toepassingen van de slimme cards worden ingezet in zorginstellingen en bij thuiszorgorganisaties. Zo gebruiken bewoners van zorginstellingen de card om toegang te krijgen tot het complex en hun appartement. Binnen thuiszorgorganisaties worden de cards juist gebruikt ter registratie van de dienstverlening en voor de identificatie van medewerkers.

De voordelen van deze slimme cards zijn groot. Zo verhoogt het veiligheidsniveau binnen zorgorganisaties enorm, doordat een cliënt een personeelslid bijvoorbeeld altijd kan identificeren. Het automatiseringssysteem zorgt er daarnaast voor dat het gebruikersgemak toeneemt en met het uitgiftesysteem voorkomen zorgorganisaties ongewenste toegang tot de medicatie. De bewoners van zorginstellingen krijgen simpelweg makkelijker toegang tot het complex en appartement dan wanneer zij een sleutelbos gebruiken.

Onze producten en diensten voor zorgorganisaties

  • Een slimme card waarmee medewerkers binnen zorgorganisaties zich kunnen identificeren en toegang krijgen tot afdelingen en gebouwen. De slimme pas is ook te gebruiken voor automatisering en uitgifte van medicatie.
  • Een slimme card waarmee bewoners van zorginstellingen het complex en het appartement kunnen betreden.
  • Een slimme card waarmee thuiszorgmedewerkers zichzelf kunnen identificeren en hun dienstverlening kunnen registreren.

Wilt u overleggen met één van onze adviseurs?

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek.