Eén card vormt de sleutel tot de luchthaven

Al sinds 1998 is ID Systemen trouwe leveranciers en volwaardig adviseur van een luchthaven. De veiligheid op luchthavens wordt gewaarborgd door complexe veiligheidssystemen. Deze veiligheidssystemen worden ontwikkeld aan de hand van veel verschillende technologieën. De techniek en de slimme pas van ID Systemen is een van de schakels in deze veiligheidssystemen.

Samen met de vingerafdruk, de irisscan en andere biometrische gegevens vormt de slimme pas van ID Systemen de sleutel tot de luchthaven. De slimme pas en de techniek die hierachter zit wordt echter niet alleen ingezet ter beveiliging van de luchthaven. Het wordt ook gebruikt in facilitaire toepassingen zoals ‘follow me printing’ en voor geautomatiseerde processen zoals het inloggen op computersystemen.

Het is ons doel om, samen met andere toeleveranciers, de luchthaven te laten voldoen aan de veiligheidseisen en om de gebruiksvriendelijkheid van de slimme passen zo hoog mogelijk te houden. Dankzij onze jarenlange samenwerking met de luchthaven hebben wij ondertussen drie generaties afdruksystemen mogen leveren. Dit zorgt ervoor dat de luchthaven met al haar vragen op het gebied van technologie en afdruktechnieken bij ons te raden kan. Wij zijn daardoor naast toeleveranciers ook adviserende partner wanneer het aankomt op de technologie achter de veiligheidssystemen.

Onze producten en diensten voor de luchthaven

  • Een slimme pas waarmee medewerkers toegang krijgen tot verschillende gebieden van de luchthaven, maar waarmee ze ook kunnen printen en een lunch mee kunnen afrekenen.
  • Wij leveren badgehouders en sleutelkoorden zodat de gebruikers van de slimme passen deze zo efficiënt mogelijk kunnen gebruiken.
  • Wij verzorgen het onderhoud van de afdruksystemen waardoor deze apparatuur een lange tijd goed blijft functioneren.
  • Wij adviseren over de nieuwste technologieën en de meest interessante toepassingen voor de luchthaven.

Wilt u overleggen met één van onze adviseurs?

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek.