Eén card waarmee u op ieder moment een bezoek kunt brengen aan de ijsberen!

Dierentuinen hebben de afgelopen decennia grote ontwikkelingen doorgemaakt. Waar het eerst vooral ging om aapjes kijken, focussen dierentuinen nu veel meer op het welzijn van de dieren. Ook het bezoekerspatroon is door de jaren veranderd. De gemiddelde bezoeker is veel regelmatiger in de dierentuin te vinden dan vroeger. Deze verschuivingen vragen om vernieuwende technische ontwikkelingen die het bezoekersgemak bevorderen.

Om het de bezoeker en de dierentuin zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij een slimme toegangscard ontwikkeld voor abonnementhouders. De card zorgt ervoor dat de bezoeker de dierentuin op ieder gewenst moment snel en probleemloos kan betreden.

Om deze card te realiseren werkt ID Systemen nauw samen met de belangrijkste leverancier van betaalsystemen voor attractieparken. Met de software van deze partner kunnen wij een abonnement direct afdrukken voor iedere bezoeker. De card is automatisch voorzien van de persoonlijke gegevens en een pasfoto van de betreffende abonnementhouder. De cards van de dierentuin worden ieder jaar voorzien van een nieuw ontwerp dat helemaal is afgestemd op de wensen van de betreffende dierentuin.

Onze producten en diensten voor dierentuinen

  • Een slimme card waarop het abonnement van de bezoeker wordt geregistreerd en bijgehouden.
  • Een op maat gemaakt ontwerp voor de gepersonaliseerde, slimme card die jaarlijks vernieuwd wordt.

Wilt u overleggen met één van onze adviseurs?

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek.