Eén card waarmee het kennisniveau van medewerkers altijd op peil is!

Het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan installaties is precies werk en er moet altijd voldaan worden aan de veiligheidsvoorschriften. De certificeringen van de medewerkers moet daardoor op ieder moment in orde zijn, zodat zij over het juiste kennisniveau beschikken voor de werkzaamheden. ID Systemen ontwikkelde een manier om dit proces te bewaken.

In samenwerking met één van onze partners ontwikkelde we een systeem dat leveranciers in de onderhoudssector eraan herinnert wanneer de certificering van een medewerker verloopt. Voor de toepassing van dit systeem ontwikkelde we een chipcard. Deze chipcard bevat naast de gegevens van de medewerker ook een koppeling met het toegangssysteem van de locaties waar werkzaamheden worden verricht. Zodra een medewerker niet meer beschikt over de juiste certificering, wordt de toegang tot de locatie door de card geweigerd. Pas nadat de certificering verlengd is, kan de medewerker zijn werkzaamheden weer uitvoeren.

Dankzij dit systeem houden we werkgever en werknemer alert en weten zij precies of hun kennisniveau op peil is of niet. Werkzaamheden worden op deze manier alleen nog maar uitgevoerd door medewerkers die hiervoor gekwalificeerd zijn en dit verhoogd de veiligheid voor iedere medewerker.

Onze producten en diensten voor onderhoudswerkzaamheden

  • Een card die bijhoudt wanneer de certificering van de desbetreffende medewerker verloopt.
  • Een card die gekoppeld is aan het toegangssysteem voor de locaties.

Wilt u overleggen met één van onze adviseurs?

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek.