Wilt u een pasjesprinter kopen? Wij hebben meer dan 20 jaar ervaringin het verkopen van pasjesprinter. Wij adviseren u graag over de beste printervoor u.

ID Systemen Nederland is gespecialiseerd in het drukken van slimme pasjes en is dé specialist in de verkoop van pasjesprinters. Doordat wij nauw samenwerken met verschillende fabrikanten van printers, hebben wij de nodige kennis over de mogelijkheden van de printers. Hieronder vindt u meer informatie over een pasjesprinter kopen.

De pasjesprinter

Een pasjesprinter print uw pasjes in kleur of in zwart-wit op ieder gewenst moment. Deze printer is echter geen drukpers en dus bestaan er beperkingen aan de kleurgetrouwheid en de beleving van de pas. Gebruik een voorbedrukt pasje voor de hoogste kwaliteit.

 

Voordelen van een pasjesprinter kopen

Een eigen pasjesprinter geeft flexibiliteit, aangezien u een pasje eenvoudig en snel zelf kunt afdrukken. Dit komt van pas wanneer u regelmatig print. Ook biedt een pasjesprinter veel gemak voor de gebruiker. Een pasjesprinter is zeer gebruiksvriendelijk en u gebruikt deze ook voor custom printen. Hierdoor kunt u unieke pasjes afdrukken waarop de gegevens gepersonaliseerd worden.

Onderhoud van een pasjesprinter

Om ervoor te zorgen dat de pasjesprinter lang meegaat, is het belangrijk om deze regelmatig schoon te maken. Hiervoor verkopen wij verschillende producten in onze webshop. Wanneer u de printer grondig schoonmaakt, gebruikt u een set met schoonmaakpassen om uw pasjesprinter in een keer goed te reinigen. Deze passen zijn voor eenmalig gebruik en doet u in de printer wanneer deze het schoonmaakprogramma draait. Voor verschillende merken printers heeft u daarnaast ook schoonmaak rollen nodig. Deze werken op dezelfde manier als een schoonmaakpas. Verder verkopen wij ook alcohol pennen en schoonmaak swabs waarmee u de printer periodiek kunt onderhouden.

Kosten van een pasjesprinter

De aanschaf van een goede printer start vanaf ongeveer €700,-. De prijs hangt natuurlijk af van de gewenste functies en opties op het apparaat. Ook moet u rekening houden met de kosten per afdruk die ongeveer €0,30 per kaart bedraagt. Wij adviseren u graag over welke printer het beste past bij wat u zoekt. Er wordt hierbij onder andere gekeken naar de functionaliteiten, het netwerk en de gebruiksintensiteit.

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden voor de aanschaf van een pasjesprinter? Vraag de brochure aan of neem contact met ons op.

Team ID Systemen Nederland

Ontvang onze digitale brochure

Wilt u weten wat er mogelijk is op het gebied van slimme, veilige en persoonlijke identificatie? Ontvang onze digitale brochure en ontdek de mogelijkheden.