Bent u op zoek naar een Nisca kaart printer? ID Systemen Nederland isdé specialist op het gebied van kaartsystemen en -printers. Ontdek onze Niscakaart printers.

ID Systemen voorziet u van de beste kwaliteit slimme pasjes voor al uw doeleinden. De pasjes die wij bedrukken beschikken over de hoogste kleurkwaliteit en hebben de langste levensduur. De pasjes die wij creëren zijn onder andere geschikt ter identificatie, als toegangspas of als visitekaartje. Daarnaast is het mogelijk om een kaartprinter aan te schaffen. Wij voorzien u van persoonlijk advies, zodat u de beste kaartprinter voor uw organisatie kunt aanschaffen.

Wat is een kaartprinter?

Een kaartprinter is een printer die pasjes voor u drukt. Hierbij kunt u gebruik maken van custom prints, waarbij elke pas uniek wordt bedrukt. Hiermee kunt u de pas personaliseren en voorzien van verschillende gegevens. Een kaartprinter kan zowel in kleur als in zwart-wit printen. Wanneer u over een kaartprinter beschikt kunt u snel en efficiënt pasjes printen. U kunt zelf, op ieder gewenst moment, in grote of kleine oplagen pasjes printen.

Over Nisca

Nisca is een kaartprinter merk met een uitstekende reputatie. Naast de direct-to-card printers, waarmee afdrukken direct op de kaart worden gedrukt, heeft Nisca ook re-transfer printers. Deze printers drukken eerst op een laminaat en vervolgens wordt deze op de pas gedrukt. De NISCA PR-C201 heeft een afdrukresolutie van 600 dpi en levert daarmee hoogwaardige afdrukken.

Bekijk onze Nisca producten in de webshop.

ID Webshop

Wat bieden wij?

ID Systemen biedt zeer gebruiksvriendelijke kaartprinters van de beste kwaliteit. Wij adviseren u bij de aanschaf van een kaartprinter zodat u de meest geschikte printer koopt die het beste past bij uw doeleinden. Wij werken nauw samen met veel leveranciers waaronder Nisca. We adviseren u over de beste kaartprinter en helpen u met de installatie en het ontwikkelen van uw pasjes. Onze supportmedewerkers zijn 24/7 beschikbaar en helpen u op ieder moment waar nodig. Zo kunt u snel weer verder met het drukken van uw pasjes.

Wilt u meer informatie over ons aanbod in kaartprinters? Vraag de brochure aan of neem contact met ons op.

ID Systemen cardprinter

Ontvang onze digitale brochure

Wilt u weten wat er mogelijk is op het gebied van slimme, veilige en persoonlijke identificatie? Ontvang onze digitale brochure en ontdek de mogelijkheden.