Vanaf de start heeft ID Systemen Nederland zich bezig gehouden met het adviseren en verkopen van cardprinters. Wij hebben de ontwikkelingen op de voet gevolgd en kennen de leveranciers. Van relatief eenvoudige direct to card printer tot geavanceerde re-transfer card printers, wij weten precies wat er op de markt is.

Specialistische kennis door jarenlange ervaring

Wij hebben deze ontwikkelingen vanaf het begin gevolgd en toegepast bij onze relaties. Naast ontwikkeling in afdruktechnieken werden ook functies als het programmeren van contact- en contactloze chips mogelijk. Door onze focus hebben we een rijke ervaring en kennis opgedaan binnen een grote verscheidenheid van organisaties. Door onze onze onafhankelijke opstelling zijn we zeer bedreven in het implementeren van card printers in vele facilitaire systemen.

Onze kennis stopt echter niet bij de toepassing van card printers. In onze klantenkring worden wij dagelijks geconfronteerd met een breed scala aan toepassingen van cards. Van pvc cards zonder technologie tot geavanceerde hybride card toepassingen.

Afgestemd op uw wensen

Wij leveren deze kaarten zowel blanco als bedrukt naar uw wensen. Door onze jarenlange ervaring zijn we kritisch als het gaat om kwaliteit. Naast kaarten leveren wij een breed assortiment draagmiddelen met vele producten die kunnen bijdragen tot een zo comfortabel mogelijk gebruik van de kaart door uw medewerkers.

Ontvang onze digitale brochure

Wilt u weten wat er mogelijk is op het gebied van slimme, veilige en persoonlijke identificatie? Ontvang onze digitale brochure en ontdek de mogelijkheden.