Wij weten dankzij onze ervaring dat klantvragen vaak erg uiteenlopend zijn. De ene card is de andere niet. Daarom is het voor ons niet alleen belangrijk dat we de beste cards voor u samenstellen, maar dat we u ook inlichten over alle mogelijkheden. Zo kunnen we uw organisatie helpen om uw toegangs-, betalings- en facilitaire systemen zo efficiënt mogelijk te maken.

Plastic pasjes bedrukken

PVC-kaarten

Bent u op zoek naar kaarten ter identificatie, als prijskaart of als visitekaartje? Dan zijn onze PCV-kaarten erg geschikt voor u. Onze PVC-kaarten kunnen in iedere kleur en met elke opdruk geleverd worden. Heeft u regelmatig nieuwe kaarten nodig, dan is het handig om zelf een cardprinter aan te schaffen.

Slimme kaarten

ID-systemen is expert in het maken van slimme kaarten die u kunt koppelen aan uw toegangs-, betalings- en facilitaire systemen. In samenwerking met u gaan wij op zoek naar de beste oplossing om een slimme kaart voor u samen te stellen. We kijken hierbij niet alleen naar onze huidige technieken, maar ook naar nieuwe ontwikkeling zoals laser engraving.

Soorten slimme kaartenWaarom wij specialist zijn in slimme cards

Digitaal, offset of voorbedrukte cards?

Voordat een kaart bij u geleverd wordt zal er een keuze gemaakt moeten worden qua druktechniek. Dit hoeft u niet alleen te doen, wij adviseren u hierbij. Een aantal variabelen die een rol spelen zijn de oplage en het personaliseren van kaarten. Het is mogelijk om kaarten voor te laten bedrukken, waarna achteraf het personaliseren van kaarten door middel van een digitale opdruk plaatsvindt. Qua druktechniek kunt u kiezen voor offset drukken, digitaal printen of voorbedrukte kaarten waarbij u beide technieken combineert. Bij kleine oplages kiezen we voor digitaal printen. Klik hieronder om meer informatie te lezen.

DigitaalOffsetVoorbedruktKleine oplages

Soorten kaarten
* Personeelspas
* Tankkaart
* NFC
* RFID
* PVC

Ontvang onze digitale brochure

Wilt u weten wat er mogelijk is op het gebied van slimme, veilige en persoonlijke identificatie? Ontvang onze digitale brochure en ontdek de mogelijkheden.