Het afnemen van een voorbedrukte kaart lijkt erg eenvoudig, met een paar drukken op de knop komt er een prijs tevoorschijn, nog even uw artwork uploaden en het is geregeld.

De techniek van voorbedrukte kaarten

Toch is het kopen van een voorbedrukte kaart minder eenvoudig als het lijkt. De productie van een voorbedrukte kaart is immers een geavanceerd proces. Wanneer bij het bedrukken van het basis materiaal niet het juiste kleurschema wordt gebruikt dan zal uw kaart er niet zo uitzien als u verwacht.

De volgende stap is het op de juiste temperatuur lamineren van het voorbedrukte materiaal. De eigenschappen van het laminaat bepalen niet alleen of u de kaart nog achteraf kan personaliseren maar hebben ook invloed op de levensduur en duurzaamheid van uw kaart.

Offset is een veel gebruikte techniek voor het bedrukken van het basismateriaal maar voor kleinere oplagen relatief kostbaar. Om deze reden wordt steeds vaker uitgeweken naar digitale druktechnieken bij kleinere oplagen.

Onze expertise

Vanuit onze opgebouwde expertise zijn wij ook uw gesprekspartner als u gebruik wilt maken van een hologram of ander echtheidskenmerk. We kennen de mogelijkheden van relatief eenvoudig tot zeer geavanceerd.

Als ID Systemen Nederland volgen wij de ontwikkelingen bij onze leveranciers op de voet. Daarbij staan we kritisch ten opzichte van de kwaliteit. Wij verlangen van onze leveranciers een constante hoge kwaliteit, ook al is die soms wat duurder.

Ontvang onze digitale brochure

Wilt u weten wat er mogelijk is op het gebied van slimme, veilige en persoonlijke identificatie? Ontvang onze digitale brochure en ontdek de mogelijkheden.