Een contactloze kaart - RFID cards - biedt veel voordelen in diverse branches. Ontdek hoe u contactloze pasjes in uw organisatie gebruikt.

ID Systemen Nederland ontwikkelt slimme passen voor uw organisatie. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van onze RFID cards.

Wat zijn RFID Cards?

Radio-Frequency Identification (RFID) cards zijn contactloze chipkaarten waarop gegevens opgeslagen worden. Dit komt door het gebruik van radiogolven. In de kaart zit namelijk een antenne die ervoor zorgt dat, via een elektromagnetisch veld, de chip wordt geactiveerd door de kaartlezer. Binnen enkele seconden vindt de overdracht van informatie plaats. Deze techniek wordt veelal gebruikt als toegangskaart, identificatiebewijs of registratiemiddel.

Voordelen van RFID Cards

Het grootste voordeel van een RFID card is dat er geen fysiek contact nodig is om informatie over te dragen. De kaart heeft namelijk een bereik van enkele centimeters, waardoor deze honderden unieke codes binnen enkele seconden leest. Door deze unieke coderingen is het erg lastig op een RFID card te vervalsen. De kaarten gaan ook veel langer mee, omdat er geen direct contact nodig is. Daarnaast blijft de technologie zich vernieuwen waardoor de chips krachtiger worden. Ook zijn de kaarten relatief goedkoop in de productie, ontwikkeling en aanschaf. Kortom, een RFID card heeft veel voordelen en biedt uw organisatie veel mogelijkheden.

ID Systemen Nederland

ID Systemen Nederland adviseert u bij de implementatie van slimme pasjes binnen uw organisatie. Wij bieden u hulp bij het bedrukken van pasjes en bij de aanschaf van een eigen cardprinter. Onze printers drukken met de hoogste kleurkwaliteit en hebben een lange levensduur. Dankzij onze jarenlange ervaring en nauwe samenwerkingen met trouwe leveranciers, weten wij alles over de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

Wilt u meer informatie over het gebruik van RFID Cards en wat het voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Mifare cards

Ontvang onze digitale brochure

Wilt u weten wat er mogelijk is op het gebied van slimme, veilige en persoonlijke identificatie? Ontvang onze digitale brochure en ontdek de mogelijkheden.