Bedrijf Projecten

Waarom ID Systemen?

  • Meer als 20 jaar ervaring
  • Persoonlijk advies
  • Probleemloze en snelle levering
  • Eigen servicedienst
  • Vertrouwd en betrouwbaar!

ID projecten van groot tot klein

Hard- en software leveren kan iedereen, zorgen dat alles feilloos samenwerkt dat is ons vak! Met meer dan 15 jaar ervaring in deze specialistische sector mogen wij vele overheids- en zorginstellingen, de educatieve markt en het bedrijfsleven tot onze vaste relatiekring rekenen. Soms bestaat onze rol enkel uit het leveren van een printer en de bijbehorende plastic kaarten, vaak gaat het veel verder dan dat. Onderstaand bieden wij ruimte voor enkele klantreferenties. Wenst u daar ook uw verhaal te doen? U bent van harte welkom! 

Accountancy.

Naast vele middelgrote en kleine accountants en administratie kantoren kent ons land 6 toonaangevende accountant organisaties die wereldwijd actief zijn. Wij zijn er trots op dat wij in meerdere van deze toporganisaties card gerelateerde projecten mochten realiseren. Door de door ons geleverde kaarten hebben dagelijks duizenden medewerkers toegang tot de gebouwen, kunnen toegang krijgen tot de systemen en worden gegevens veilig afgedrukt.

Airlines.

Dat op luchthavens strenge veiligheidseisen gelden is een feit. Onze systemen dragen er toe bij dat correct gepersonaliseerde kaarten, voorzien van de juiste elektronische informatie en voorzien van de benodigde optische beveiligen dagelijks uitgegeven worden.

BHV /VCA opleiders, ARBO diensten.

Aan de werkgever worden steeds hogere eisen gesteld aan het opleidingsniveau van medewerkers. BHV trainingen, trainingen voor het gebruik hef- en tilapparatuur, A.E.D. trainingen, EHBO trainingen steeds vaker moeten medewerkers worden gecertificeerd. Veel BHV en VCA opleiders maken gebruik van onze card printers voor het afdrukken van cards die als certificaat worden gebruikt. Daarnaast mochten we aan meerdere ARBO diensten systemen leveren voor het afdrukken van patiënten kaarten.

Dierentuinen en recreatieparken.

Wat is er leuker dan een dagje uit maar u wilt wel zo snel mogelijk de kassa passeren. Bij de mooiste dierentuinen en attractieparken in ons land krijgt u als abonnementhouder een card die wij mochten leveren en die worden voorzien van de juiste bedrukking middels door ons geleverde card printers en systemen.

Onderwijsinstellingen.

Als leerling van een onderwijsinstelling is je leerlingenpas één van je belangrijkste schoolbenodigdheden. Immers hij geeft je toegang tot de lessen, maakt het mogelijk op school je werkstukken af te drukken, opent je locker en vaak kan je er ook mee betalen voor je lunch op school. Wij zijn een vaste leverancier bij diverse onderwijsorganisaties en universiteiten in Nederland en België.

Uw visboer, slager of vers leverancier.

Ook op plaatsen waar u het niet verwacht kan u ons tegenkomen. In de vers sector is hygiëne een belangrijk aandachtspunt. Cards worden daarom steeds vaker gebruikt als prijskaart in vitrines. Ze zijn makkelijk schoon te maken en af te drukken in iedere gewenste vorm. Bent u visboer, slager, bakker of een ander soortige vers leverancier, graag informeren wij u over de mogelijkheden van een card printer voor uw bedrijf.

Waarom ID Systemen?

  • Meer als 20 jaar ervaring
  • Persoonlijk advies
  • Probleemloze en snelle levering
  • Eigen servicedienst
  • Vertrouwd en betrouwbaar!