Met een kaartprinter drukt u uw eigen personeelspassen. Zo hoeft u ze niet langer extern te bestellen. Ontdek onze kaartprinters tegen een scherpe prijs.

Wanneer u een (slimme) pas nodig heeft voor uw personeel helpt ID Systemen u daarbij. Wij adviseren u graag over de aanschaf en zowel het gebruik van uw personeelspassen. Op deze pagina vindt u meer informatie over het implementeren van een personeelspas binnen uw organisatie.

Zelf personeelspassen maken of uitbesteden?

ID Systemen Nederland voorziet uw organisatie van slimme pasjes van de beste kwaliteit. Wij drukken in de mooiste kleuren en maken pasjes met een lange levensduur, zodat deze lang gebruikt kunnen worden. Wij adviseren organisaties bij de ontwikkeling en implementatie van pasjes die ondersteuning bieden bij toegangs-, betalings- en facilitaire systemen. Daarnaast is het ook mogelijk om via ons een eigen kaartprinter aan te schaffen of draagmiddelen te bestellen. Kortom, wij helpen u door middel van:

  • Kaartprinters om zelf personeelspassen te maken
  • Het leveren van een voorgedrukte personeelspassen in uw huisstijl, waar u zelf met een kaartprinter de naam en eventueel foto op print
  • Het leveren van kant en klare bedrukte personeelspassen in uw huisstijl, met persoonsgegevens én foto.
Zelf een personeelspas maken

Een personeelspas maken

De personeelspas speelt een belangrijke rol binnen uw organisatie. Het komt zeker regelmatig voor dat u een nieuwe personeelspas nodig heeft. ID Systemen Nederland ondersteunt u daar graag in. Op het moment dat u vaak personeelspassen of bezoekerspassen moet printen, raden wij u aan om een eigen printer bij de hand te hebben. Met een eigen kaartprinter kunt u snel en gemakkelijk zelf een personeelspas maken. Dit zorgt voor meer efficiëntie en flexibiliteit binnen uw bedrijf. U kunt deze in kleur of in zwart-wit printen. Met uw kaartprinter kunt u de passen personaliseren zodat ieder personeelslid het kan gebruiken ter identificatie. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden bij het maken van personeelspassen.

In onze webshop vindt u al onze kaartprinters terug.

Direct to card printers

Re-transfer cardprinters

Verschillende personeelspassen

U kunt veel kanten op als het gaat om personeelspassen. Koopt u een cardprinter voor het printen van personeelspassen, dan kunt u daar blanco kaarten, gekleurde kaarten, voorbedrukte kaarten of slimme kaarten bij bestellen. Alternatieven van personeelspassen zijn keyfobs en polsbandjes waarmee het personeel eenvoudig het pand kan betreden. We adviseren u uiteraard graag welke optie voor u het meest interessant is en welke kaartprinter hier het meest geschikt voor is.

Een personeelspas printen

Het is praktisch om zelf een personeelspas te kunnen printen wanneer het vaak voorkomt dat u een nieuwe personeelspas of bezoekerspas nodig heeft. Hiervoor kunt u bij ons een eigen kaartprinter aanschaffen, dan kunt u gemakkelijk zelf een personeelspas printen. In onze webshop staan er verschillende soorten en merken printers. Om pasjes te printen, bestaan er twee verschillende technieken. De direct-to-card techniek maakt een directe afdruk op de pas. Dit is vergelijkbaar met de manier waarop een normale printer een afdruk maakt op een vel papier. De re-transfer techniek maakt een gespiegelde afdruk op een laminaat en print deze vervolgens omgekeerd op de pas. Dan is de afdruk dus weer omgedraaid en niet meer gespiegeld. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden bij het maken van personeelspassen.

Neem contact met ons op

Kaartprinter onderhouden

Om ervoor te zorgen dat de kaartprinter lang meegaat, is het belangrijk om deze regelmatig schoon te maken. Schoonmaken van uw kaartprinter is eenvoudig. Hiervoor verkopen wij verschillende producten in onze webshop. Wanneer u de printer grondig schoonmaakt, gebruikt u een set met schoonmaakpassen om uw printer in een keer goed te reinigen. Deze passen zijn voor eenmalig gebruik en doet u in de printer wanneer deze het schoonmaakprogramma draait. Voor verschillende merken printers heeft u daarnaast ook schoonmaak rollen nodig. Deze werken op dezelfde manier als een schoonmaakpas. Verder verkopen wij ook alcohol pennen en schoonmaak swabs waarmee u de kaartprinter periodiek kunt onderhouden.

ID Webshop

Ons aanbod

Wij werken samen met verschillende fabrikanten en leveranciers waardoor wij op de hoogte zijn van alle nieuwe trends binnen ons vakgebied. Dankzij onze expertise kunnen wij u adviseren bij de aanschaf van een eigen cardprinter. Wij hebben een ruim assortiment aan printers van onder andere: NBS Javelin, Magicard, Evolis, Matica, HID Fargo, DataCard, HiTi en Nisca. Deze kaartprinters beschikken over de beste kwaliteit, zijn zeer betrouwbaar en daarentegen gebruiksvriendelijk. U print uw eigen personeelspas voortaan in een handomdraai.

Wilt u een personeelspas maken met uw eigen cardprinter? Vraag onze brochure aan of neem contact met ons op.

Mifare cards
ID Systemen Mifare cards

Meer informatie over personeelspassen?

Bekijk dan onze pagina’s over NFC cards, RFID cards of tankkaarten.

Wij adviseren u uiteraard graag over de beste personeelspas voor uw organisatie. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ontvang onze digitale brochure

Wilt u weten wat er mogelijk is op het gebied van slimme, veilige en persoonlijke identificatie? Ontvang onze digitale brochure en ontdek de mogelijkheden.