Contactloze chipkaarten gebruik je voor vele toepassingen. NFC Cards plaatst u niet niet in een lezer en gaan daardoor langer mee.

ID Systemen Nederland helpt u bij de implementatie van slimme cards binnen uw bedrijf. Deze kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken. Op deze pagina vindt u meer informatie over onze NFC cards.

Wat zijn NFC cards?

Een Near Field Communication (NFC) card is een contactloze chipkaart waarop gegevens worden opgeslagen en contactloos worden overgedragen naar een lezer. Naast de chip is er ook een antenne in de card aangebracht. Door middel van een elektromagnetisch veld wordt de chip geactiveerd door de lezer en wordt de data overgedragen. Met deze card betaalt u bijvoorbeeld contactloos, wisselt u informatie uit of communiceert met een andere lezer.

Voordelen van een NFC card

Contactloze cards bieden veel voordelen. De chips in de cards worden steeds krachtiger. Hierdoor gebruikt u ze voor meerdere toepassingen. Daarnaast hoeven de cards niet in een lezer geplaatst te worden. De card en de lezer kunnen tot 4 cm afstand met elkaar in contact komen, waardoor de card minder snel beschadigd of verouderd.

Over ID Systemen Nederland

ID Systemen Nederland is dé expert op het gebied van het drukken van (slimme) cards. Daarnaast helpen wij u bij de implementatie van de meest geschikte card binnen uw organisatie. We kijken hierbij naar uw doeleinden; wilt u cards ter identificatie of om betalingen mee uit te voeren? We bieden u persoonlijk advies bij het creëren van de card of bij de aanschaf van een eigen printer. Dankzij onze samenwerkingen met verschillende leveranciers zijn wij op de hoogte van de laatste innovaties en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Hierdoor kunnen wij u voorzien van de nieuwste trends zoals laserprinting, slimme armbanden of contactloze chipkaarten.

Wilt u gebruik maken van NFC cards binnen uw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Mifare cards

Ontvang onze digitale brochure

Wilt u weten wat er mogelijk is op het gebied van slimme, veilige en persoonlijke identificatie? Ontvang onze digitale brochure en ontdek de mogelijkheden.