Zowel enkel- als dubbelzijdig printen is voor NBS Javelin cardprintersgeen enkel probleem. Laat u adviseren door onze specialisten en ontdek welkekaartprinter bij uw organisatie past.

ID Systemen Nederland heeft al jarenlang ervaring in het bedrukken van slimme pasjes. Deze kunnen gebruikt worden ter identificatie, als toegangskaart of als visitekaartje. Dankzij de nieuwste printtechnieken voorzien onze printers u van de beste kwaliteit pasjes met de langste levensduur. Daarnaast bieden wij printers aan van verschillende leveranciers en adviseren wij u bij de aanschaf van een eigen kaartprinter voor uw organisatie.

De cardprinter

Via ID Systemen kunt u al uw pasjes laten bedrukken. Wanneer u vaak pasjes nodig heeft, raden wij u echter aan om een eigen cardprinter aan te schaffen. Het biedt efficiëntie en voorziet u van gemak binnen uw organisatie. Een cardprinter is makkelijk in het gebruik en biedt snelle resultaten. Dankzij de cardprinters kunt u elk pasje personaliseren. Een cardprinter beschikt vaak over een direct-to-card techniek. Hiermee wordt er direct op de pas gedrukt. Andere cardprinters gebruiken de re-transfer techniek. Hiermee wordt er eerst op een laminaat gedrukt en vervolgens wordt deze omgekeerd op de pas gedrukt. Wij adviseren u over de beste cardprinter voor uw organisatie.

NBS Javelin

NBS Javelin is fabrikant van compacte modulaire cardprinters en productie cardprinters. Deze printers bestaan uit losse onderdelen die u kunt uitwisselen. De NBS Javelin DNA pro is een compacte, modulaire cardprinter voor een zeer goede prijs. NBS Javelin biedt daarnaast ook Imagemaster modellen. Deze zijn geschikt voor de verwerking van grotere personalisatie oplagen.

Onze kracht

ID Systemen voorziet u van de beste service. Wij adviseren u over een cardprinter die voldoet aan al uw wensen. Wij werken samen met veel leveranciers waaronder NBS Javelin. We geven advies over de printer die past binnen uw organisatie. We helpen u bij de installatie en ontwikkelingen van uw pasjes. Onze servicedienst helpt u bij installatie en lost problemen en storingen voor u op zodat u het drukken van uw pasjes snel kunt hervatten.

Wilt u meer informatie over een modulaire cardprinter van NBS Javelin? Vraag onze brochure aan of neem contact met ons op voor informatie over de laatste modellen.

Team ID Systemen Nederland

Ontvang onze digitale brochure

Wilt u weten wat er mogelijk is op het gebied van slimme, veilige en persoonlijke identificatie? Ontvang onze digitale brochure en ontdek de mogelijkheden.