Voor Mifare cards en Mifare badges bent u bij ID Systemen op hetjuiste adres. Koop uw Mifare cards tegen een scherpe prijs bij ID Systemen Nederland BV.

ID Systemen Nederland voorziet uw bedrijf van slimme cards. Wij bieden een ruim assortiment aan cards aan die u voor verschillende doeleinden binnen uw organisatie kunt gebruiken. Op deze pagina vindt u meer informatie over onze Mifare cards.

Mifare cards

Mifare cards worden als slimme cards gebruikt. Ze zijn voorzien van chips die in contact staan met de chipcards en lezers van uw organisatie. Hiermee kunt u bijvoorbeeld in- of uitchecken, betalen of toegang verkrijgen tot bepaalde gebouwen en afdelingen. Er zijn drie soorten versies van deze card. De Ultralicht gebruikt u in toepassingen waar alleen een chipserienummer wordt gebruikt. Deze heeft geen beveiliging, is goedkoper dan de andere Mifare versies en gebruikt u voornamelijk als wegwerpkaart voor éénmalig gebruik. De 1k en de 4k versies worden het meest toegepast. Deze cards beschikken over een uniek chipserienummer en hebben een minimaal geheugen van 1k of van 4k voor het opslaan van gegevens.

Over ID Systemen Nederland

ID Systemen Nederland adviseert u bij het implementeren van slimme cards binnen uw organisatie. Wij ondersteunen u bij het bedrukken van de kaart, de aanschaf van een eigen kaartprinter of het leveren van kaarten en draagmiddelen. Het is ons doel om de processen binnen uw bedrijf efficiënter te maken. Wij ondersteunen al jarenlang organisatie in hun toegangs-, betalings- en facilitaire systemen. Door slimme, persoonlijke identificatie cards vergroten we de veiligheid binnen instanties.

Onze service

Wij garanderen u de beste kwaliteit en de langste levensduur van uw pasjes. Dankzij onze nauwe samenwerking met verschillende leveranciers van kaartprinters, cards en draagmiddelen zijn wij op de hoogte van de laatste trends binnen ons vakgebied. Zo volgen wij nieuwe ontwikkelingen als slimme armbanden, laserprinting of irisscan op de voet.

Wilt u meer informatie over het gebruik van Mifare kaarten? Neem dan contact met ons op.

Mifare cards

Ontvang onze digitale brochure

Wilt u weten wat er mogelijk is op het gebied van slimme, veilige en persoonlijke identificatie? Ontvang onze digitale brochure en ontdek de mogelijkheden.